Ingeborg på fokusleirpallen

Ingeborg Huse Landrø har tilbrakt den siste uken på Larkollen, sammen med ca. 100 fokusleirdeltakere. Hun kom på 2. plass i leirturneringens juniorklasse.

Seks dager med god trening, svette og sosiale opplevelser er tilbakelagt. Ingeborgs tredje sommer deltakelse på Fokusleiren.

– Det har vært en super uke med god trening, mange gode tips og råd, forteller 16-åringen.

Hun fikk også bekreftet i kampene at det å trene gir resultater. 2. plass i Damer junior-klassen i leirturneringen er en sterk prestasjon av JBTKs ivrige junior, som vant fire av sine sju kamper.

Alle deltok i samme turnering, så Ingeborg møtte både gutter og jenter på forskjellige nivåer.

– Jeg klarte å bruke mye av det jeg trente på; i kamp. Alt i alt en kjempeuke med eksisterende og nye venner. Og masse bordtennis, lyder det fra en strålende fornøyd JBTK-deltaker.

Neste år er det ny Fokusleir og dermed ny sjanse for flere deltakere fra Jevnaker BTK!

PS! Takk til Fokus BTK v/Stine Folkeson for bilder!

SEIERSPALLEN: Ingeborg (til høyre) sammen med de to andre damejuniorene som hevdet seg best i fokusleirturneringen på Larkollen.

SOSIALT: Ingeborg har mange bordtennisvenner. På årets fokusleir fikk hun enda flere.

TRENING: Ingeborg i aksjon ved bordtennisbordet. Foruten trening med racket og ball var det mye fysisk trening som kommer godt med på sikt.

PREMIE: Beviset på at Ingeborg tok sølv i leirturneringens damejuniorklasse. Vel fortjent etter iherdig innsats over tid. Gratulerer, Ingeborg!