Informasjon om ny JBTK-sesong

Mandag 2. september er vi i gang med 2019/20-sesongen. Da er det åpen trening for alle JBTK-medlemmer. I denne artikkelen finner du viktig informasjon om den kommende sesongen.

Huskeliste foran 2019/20-sesongen:

MEDLEMSKONTINGENT:
Betales til kontonummer 2030 66 02005 eller via Vipps før sesongstart.
MER INFORMASJON

VASKEVAKTER:
Jevnaker Bordtennishall vaskes av medlemmene på skift gjennom hele året. Vaktoversikt på forsiden av hjemmesiden og påminnelse pr. SMS i forkant. Gjør en helhjertet innsats. Du MÅ ikke vente til siste dag!

SPILLERLISENS:
Betales av alle over 11 år til Norges Bordtennisforbund; med KID-nummer. Alle lisensierte fra sist sesong skal ha fått regning pr. e-post 8. juli. Be JBTK om innbetalingsgiro hvis du ikke har fått, eller mistet e-postmeldingen!
MER INFORMASJON

VARETELLING 29. DESEMBER 2019:
Alle JBTK-medlemmer bes sette av denne dagen allerede nå. Varetellingen hos Coop EXTRA Jevnaker er en viktig tradisjon og vi skal stille med minst 30 tellere. Her håper vi på stor oppslutning!

NY JBTK-DRAKT:
Bestill klær og utstyr før 1. oktober, men prøv størrelser først!
Serielagledere må sørge for at sine spillere bestiller innen fristen. Du får betalingsinfo pr. e-post ved bestilling.
NETTBUTIKK

REPRESENTASJONSREGLEMENT:
Hva innebærer det å representere Jevnaker Bordtennisklubb? Først og fremst at du oppfører deg, setter klubben foran deg selv og bidrar positivt i klubbmiljøet.
MER INFORMASJON

LEIE AV JEVNAKER BORDTENNISHALL:
Gratis for JBTK-medlemmer som arrangerer seriekamper eller klubbrelaterte turneringer, under gitte forutsetninger og ansvar.
MER INFORMASJON

TRENINGSTIDER:
Åpent for alle JBTK-medlemmer mandag og fredag, damer hver tirsdag, barn og unge hver onsdag og påmeldte spillere torsdager fra 3. oktober. Ikke trening på skolefridager. Klubbranking siste fredag hver måned.
MER INFORMASJON

TURNERINGSDELTAKELSER:
Jevnaker BTK sender som regel alltid felles påmelding. Følg med på tavlen i hallen, hjemmesiden og i JBTKs Facebook-gruppe for stevneinvitasjoner. Følg anvisningene og meld deg på før fristen.

PS! Svar på de aller fleste spørsmålene du måtte ha finner du her på hjemmesiden! Ta deg tid til å surfe rundt og lese deg opp på regler, muligheter og annen informasjon om Jevnaker BTK!

MERKEDAG: Søndag 29. desember 2019 er det ny varetelling hos Coop EXTRA.