JBTK-helg i Bergen og Danmark

Jevnaker BTK stiller med åtte deltakere i Nordsø-cupen i danske Hjørring og er representert med to utøvere i veteran-NM i Bergen.

NM-DELTAKERE: Olof og Terje konkurrerer i Bergen.

Terje Herting og Olof Gotestam skal til Bergen for å konkurrere mot landets beste veteranspillere i Haukelandshallen.

Begge spiller double med eksterne makkere lørdag; Olof med Ludvig Uddeholt (Fornebu) i 50-årsklassen og Terje med Morten Bendiksen (Bergen) i 35-årsklassen.

Søndag blir det enda flere kamper, for da står singleklassene og Mixed double på programmet.

Terje spiller Mixed double 35 med Marta Kühn (Bærums Verk). Olofs makker i samme klasse er Lena H. Moen (Fokus).

I single er Terje med i 40-årsklassen. Olof i 50-årsklassen.

| Resultatservice veteran-NM 2019 |

I fjorårets veteran-NM ble det to bronsemedaljer til Jevnaker BTK. Terje slo seg til semifinalen i Herrer single 40 og JBTK-laget bestående Terje, Olof og Trond Nagy nådde halvfinalen i Herrer lag 35.

Tre biler med JBTK-utøvere er på vei til Hirtshals for å delta i Nordsø-cupen. Utøvertroppen teller åtte deltakere. Alle skal i aksjon i singleklasser lørdag. Raymond Boger deltar også søndag.

Nordsø-cupen er en massemønstring med flere hundre deltakere som går av stabelen i to haller under samme tak i Fiberhallen i Hjørring. JBTK-troppen bor i Hirtshals gjennom helgen.

| Resultatservice Nordsø-cupen 2019 | Program Nordsø-cupen 2019 |

Jevnaker BTK stiller med følgende utøvere i Danmark: Fredrik Wilkens, Kevin Svendsbråten, Jonas Jensen, Raymond Boger, Thomas Møller, Daniel Fagerslett Grefsrud, Leif Thorbjørn Jensen og Lene Jensen.

Klubbturen til Danmark byr på sosiale opplevelser med matbuffet begge veier under overfarten mellom Larvik og Hirtshals, felles middag i Hirtshals lørdag kveld og en aktiv dag i den store idrettshallen.

DANMARKSFARERE: JBTK-troppen under fjorårets overfart med Color Line.