18 JBTK-deltakere i påskequiz

Jevnaker BTK stilte med tre seksmannslag i den årlige påskequizzen på Oldemors Karjol og utgjorde med en firedel av hele deltakerfeltet skjærtorsdag.

Dersom vi skulle ha hatt noen som helst sjanse til å kjempe i toppen måtte samtlige 18 JBTK-deltakerne stilt på ett og samme lag, så ambisjonene var som alltid nøkterne.

Vanskelighetsgraden på de 120 spørsmålene og kunnskapsnivået til de beste lagene er nemlig skyhøyt. Gårsdagens vinnerlag sanket 104 poeng.

De tre JBTK-lagene oppnådde henholdsvis 79, 79 og 58 rette. Våre kreativt navngitte lag havnet på delt 8. plass og 12. plass.

Vi fikk alle utfordret organet under topplokket, samtidig som vi storkoste oss i godt selskap. Takk til alle som stilte opp!

OLDEMORS KARJOL: I likhet med den gamle karjolen var nivået i påskequizzen relativt høyt.

For mange i Jevnaker BTK er skjærtorsdag den lengste påskedagen. Først ni timer i bordtennishallen. Så fem timer på Oldemors Karjol.

Før quiz-start var 15 av de 18 deltakerne samlet til oppvarming hos Jan Tore Hansen og Tone M. Ødegård, som bød på hjemmelaget pizza og spørsmålstrening.

Den innholdsrike dagen var ikke over før kalenderen viste langfredag…

PS! Tidligere norgesmester i bordtennis, Bjørn Erik Lobben, var med på vinnerlaget «Bobla». Det kunnskapsrike laget var ikke toppet skjærtorsdag, men vant likevel suverent.

TEAM LAMMEKJØTT: Berit V. Tønsaker, Pia-Helen Fagerslett, Aileen Fagerslett, Anne Gunn Enger, Jan Tore Hansen og Tone M. Ødegård. (Foto: Arvid Holmlund)

THE ONE AND ONLY III: Yngve Midtfjell, Cato Sæthren, Jan Lundstein, Lene Sæthren, Wilfred Fowler og Grete Midtfjell.

KAKEKASTERNE: Pål Syse, Leif Jensen, Lene Jensen, Hans Gaarder, Thomas Møller og Halvard Grina. (Foto: Arvid Holmlund)