Solid NM-innsats

Jonas Jensen spilte godt i Herrer junior single i dagens norgesmesterskap på Fornebu. Førsteårsjunioren var ikke langt fra å detonere en aldri så liten bombe.

JBTK-spilleren havnet i pulje med den tredje høyeste rangerte spilleren som ikke var direktekvalifisert for sluttspillet; Mattis Näslund (Fjell).

Den utfordringen ble for tøff, men Jonas Jensen vant greit mot de to andre puljemotstanderne og sikret seg én av de 32 sluttspillplassene.

Jonas vant 3-0 mot Anujan Chrisanthar (B-72) og 3-1 mot Victor S. Hellevik (Oppegård).

I FORM: Jonas trener smart og blir stadig bedre. (Foto: Lene Jensen)

I 16-delsfinalen startet Jonas strålende. Vant 11-2 i det første settet mot seedede Marlone Babsvik (Fornebu) og fulgte opp med 11-7-seier i det andre. Så slo Babsvik tilbake med to klare settseirer.

Jonas satte nok en støkk i favoritten, som måtte takle å få sin 9-7-ledelse utliknet før han vant de to siste poengene.

– Jeg er veldig fornøyd med spillet mot Marlone, selv om det ble tap til slutt. I puljespillet hadde jeg veldig god kontroll på de to jeg slo, forteller Jonas.

Han hadde med seg mor og far og flere slektninger til Storøya Grendesenter. De og flere lot seg imponere av nivået Jonas er kommet opp på.

Det blir spennende å se om JBTK-veteranene Herting og Møller klarer å holde unna for Jensen junior i neste helgs klubbmesterskap!

| Resultater junior-NM 2019 |

IMPONERTE: Jonas Jensen i aksjon mot Marlone Babsvik i 16-delsfinaleni NM. (Foto: Lene Jensen)