Isak imponerte i regionscupen

Isak Døhlen-Jacobsen var én av mange JBTK-spillere som hevdet seg i toppen i dagens regionscup på Harestua. Han tok bronse i nybegynnerklassen.

Isak har bare én turneringsdeltakelse tidligere denne sesongen og uttrykte litt usikkerhet før start i dag. Den viste seg å være ubegrunnet, for han feide gjennom puljespillet med tre strake seirer!

Isak vant i tur og orden 3-1 mot Isak Hanssen (Kjelsås), 3-0 mot Magnus Baarstad (B-72) og 3-0 mot Linus A. Simonsen (Fokus).

I kvartfinalen ble det ny seier. Jim K. Skadsdammen (Kobra) ble beseiret med 3-0. Isak kjempet heroisk i semifinalen mot Krish Barke (Oppegård) og vant det første settet, men røk til slutt 1-3 mot den blivende klassevinneren.

Imponerende 3. plass. Grattis, Isak!!!

TOMMEL OPP: Isak har all grunn til å være stolt over innsatsen og plasseringen i dag. (Foto: Lene Jensen)

Mange JBTK-utøvere og -supportere tilbrakte en mer eller mindre lang dag i Harestua Arena under dagens regionscup. Harestua IL klarte å samle over 200 deltakere og leverte et hyggelig arrangement, selv om resultatoppdateringen kunne ha vært hyppigere.

Mellom bordtennisslagene fulgte vi også med på Vebjørn Sørums gulløp i junior-VM i skiskyting i Tsjekkia.

Ingen finaleopptredener for spillere fra Jevnaker BTK i dag, men med seks 3. plasser var det ikke langt unna. Les videre…

HUMØRSPREDERE: Linda og Pia-Helen i Harestua Arena.

PS! Link til hvert eneste resultat finner du nederst i artikkelen.

Rask gjennomgang av JBTK-utøvernes resultater:

ANNE STENERUD: Seier og tap i puljespillet i Damer C ga semifinaleplass. Der tapte Anne, men hun tok en flott 3. plass.

BRONSEDAMER: Anne tok bronse i Damer C. Linda både i Damer C og Damer veteran! (Foto: Lene Jensen)

DANIEL FAGERSLETT GREFSRUD: Vant to av tre puljekamper i Herrer D før det ble 2-3-tap i åttedelsfinalen.

JEVNT: Daniel slo seg til sluttspillet, men gikk på et forsmedelig 2-3-tap i åttedelsfinalen. (Foto: Pia-Helen Fagerslett)

EIVIND STENERUD SØRUM: Vant to av tre puljekamper i Gutter 15B, nådde kvartfinalen som endte med tap. 2-2 i kampkvote og fin 5. plass.

HERRER F: Lars og Fredrik nådde ikke sluttspillet, men tok det med humør og fatning.

FREDRIK WILKENS: Spilte jevnt med alle i sin Herrer F-pulje, men alle tre kampene endte med 1-3-tap. Små marginer…

SAMARBEID: Isak fikk god støtte fra pappa Tommy på vei til semifinalen.

ISAK DØHLEN-JACOBSEN: Imponerte med puljeseier i Nybegynnere 11. Fulgte opp de tre seirene med triumf i kvartfinalen. Røk i semien, men flott innsats og flott plassering!

FIGHTET: Kevin leverte god innsats og ble belønnet med 5. plass i G14A.

KEVIN SVENDSBRÅTEN: Vant én av tre puljekamper både i Gutter 15A og Gutter 14A. I sistnevnte holdt det til sluttspillplass; på innbyrdes oppgjør! Vant åttedelsfinalen og tok en flott 5. plass.

LARS JENSEN: To tap i puljespillet i Herrer F. Vant en del poeng på egen serve og bidro med humør i troppen.

NESTEN: Leif-Harald var ikke langt unna seier i puljekampen i Herrer F mot Kasper Fagerli.

LEIF-HARALD SVENDSBRÅTEN: Flere jevne sett i de to første puljetapene i Herrer F, der han røk 2-3 i siste. Nærmer seg!

LEIF THORBJØRN JENSEN: Vant to av tre puljekamper i Herrer D, deriblant mot førsteseedede Ramin Haghyar, men ble utslått på innbyrdes oppgjør…

BLANDET FØLELSE: Leif slo klassens beste spiller, men fikk ikke plass i sluttspillet i Herrer D fordi han tapte mot sistemann i puljen. (Foto: Pia-Helen Fagerslett)

LINDA SVENDSBRÅTEN: To 3. plasser! Først i Damer C, der hun vant to av tre puljekamper og røk i semien. Så i Damer veteran etter 1-1 i puljen.

FAMILIEGLEDE: Kevin og mamma Linda imponerte i regionscupen.

RAYMOND BOGER: 3. plass i Herrer F etter puljeseier og kvartfinaletriumf, men var syk og tom for krefter i D-klassen der det ble tre puljetap.

I FORM: Watchara er på gang for tiden. I dag nådde han semifinalen i Herrer D. (Foto: Pia-Helen Fagerslett)

WATCHARA CHADKARN: Nådde sluttspillet i Herrer D med ett tap og to seirer, viste styrke med 3-2-seirer i åttedels- og kvartfinalen før det ble semitap mot klassevinneren. Meget bra!

| Resultater regionscup 2 Øst |

Følgende JBTK-utøvere skal i aksjon på søndag: Jonas Jensen, Leif Thorbjørn Jensen, Tony Herting, Watchara Chadkarn. Lykke til, alle sammen!