Kjemperespons på ny treningsgruppe

Langt flere enn forventet møtte opp på premierekvelden for JBTKs nye treningsgruppe. Alle fikk kyndig veiledning av trenerduoen Jonas Jensen og Terje Herting.

Satsingsgruppen for juniorer er som et prøveprosjekt utvidet til å inkludere lærevillige voksne spillere. Aktuelle spillere ble invitert til tirsdagens premiere – og nesten alle møtte opp!

Også JBTK-tuppene var på plass. De har inntil videre mistet sin egen tirsdagstrening, men ikke nødvendigvis for alltid. Når januar er omme skal vi foreta en grundig vurdering av prøveprosjektet slik at ingens interesser blir forbigått.

Det kan bli endringer i tidsrommet for treningene, slik at de verdifulle tuppetreningene får leve videre. Det sosiale aspektet står sterkt i breddeklubben Jevnaker BTK – og det skal vi gjøre alt for å bevare.

Tilbake til gårsdagen. Terje og Jonas trente først sammen en halvtime mens de øvrige varmet opp og slo inn. Så inntok Terje og Jonas trenerrollen, geiledet deltakerne gjennom øvelser og ga tilbakemeldinger.

Sju bord måtte tas i bruk for at alle skulle få spille samtidig. Vi hadde ikke ventet at så mange skulle møte opp. Samtidig er det ikke så rart, for en slik treningsgruppe var jo akkurat det de hadde ytret ønske om!

GJENTAKELSER: Bordtennistrening er terping. Det samme slaget om og om igjen mange ganger… (KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE STØRRE VERSJON!)

Gøy med så mange lærevillige utøvere i aksjon. Og dyktige trenere som virkelig legger sin sjel i å gjøre andre bedre! Deltakerne imponerte med fokus på arbeidsoppgavene.

Plassutfordringene løser vi alltids, så de øvrige inviterte som ikke var med på premieren må gjerne også komme. Et prøveprosjekt er et prøveprosjekt nettopp for å gi svar som fører til bedre løsninger.

FULL HALL: Mange lærevillige bordtennisspillere i aksjon.

DEMO: Trenerne Terje og Jonas demonstrerer hvordan øvelsen skal utføres.

NY ØVELSE: Fokuserte deltakere følger med på Terje og Jonas.

GODE RÅD: Jonas forteller Leif-Harald hva som kan gjøres bedre.

IAKTTAR: Terje følger med på spillerne før han kommer med sine innspill.