Live-streaming fra Jevnaker Bordtennishall

Jevnaker Bordtennishall er koblet til Altibox sitt fiberbredbånd og to kameraer er satt opp slik at JBTK kan tilby direktesendinger fra alle kommende arrangementer.

Premieresendingen finner sted fredag 4. januar 2019, da Jevnaker BTK er vertskap for Eiker BTK i eliteserien. Vi starter sendingen litt før kampstart kl. 19:00.

De to HD-kameraene i Jevnaker Bordtennishall er fastmontert og fokuserer fra hver sin ende av hallen. Begge har motorisert linse. Vi kan fjernstyre zoom og vinkel underveis etter eget ønske ved eventuelt behov.

Du kan velge hvilket kamera du vil se direkte fra via direktelinker: JBTKlive1 eller JBTKlive2. Standard- eller fullskjermvisning. Det er også mulig å følge begge begge kameraene samtidig, ved å sidestille to vinduer på datamaskinen.

Direktesendingene formidles via en ekstern tjeneste. Vi har et berettiget håp om at kvaliteten blir god nok til at du som seer får et godt inntrykk av det som skjer under arrangementene.

Kommende erfaringer, læring og tilbakemeldinger vil kunne bidra til utvikling av direktesendingene. I forsøkssendingen fra Romjulscupen 2018 ble det avdekket lydmessige utfordringer. Tiden vil vise hvorvidt vi klarer å forbedre den.

PS! Visste du at Jevnaker BTK allerede i 2009 tilbød live-streaming fra turneringer i Jevnaker Bordtennishall? Kvaliteten var ikke mye å skryte av, men vi var tidlig ute med daværende JBTK-TV. Det er lov å ha høyere forventninger til JBTKlive!

LIVE STREAMING: Jevnaker BTK sender live med ett eller to kameraer når det er arrangementer i Jevnaker Bordtennishall.