Ny jubeldag for Jonas – og JBTK!

Jonas Jensen har hatt en eventyrlig god helg i Charlottenberg. Lørdagens Herrer C-triumf ble i dag fulgt opp med 1. plass i Herrer D og 3. plass i Herrer B.

sdfsdf

På en dag med mange herlige JBTK-plasseringer var det igjen Jonas som nådde aller høyest opp.

Jevnaker BTK markerte seg som en av turneringens  beste klubber med følgende resultater: To gull, ett sølv, seks bronse, fire 5. plasser og én 9. plass.

Det var mange fornøyde JBTK-utøvere og foreldre etter helgen i Charlottenberg!

Jonas vant sin innledende pulje i Herrer D greit. Følgende trio ble slått: Janne Dahl (Vind), Kjetil Kløve (Harestua) og Håkon R. Willoch (Askim). Bare ett tapt sett; mot sistnevnte.

I sluttspillet fikk han walk over til kvartfinalen, der erfarne Einar Rønneberg (Kobra) ble slått med 3-1.

I semifinalen ble det ny seier, i form av 3-0 mot rutinerte Matts Henricsson (Kobra).

Theodor Kermit (Oslo) hang ikke med formsterke Jonas, som sikret seg helgens andre gull med 3-0-seier. Fantastisk bra av JBTK-spilleren!

Jonas viste at han også holder mål i Herrer B. Selv med 2-3-tap (9-11 i avgjørende) mot Per Heie (Fokus) vant han puljen.

Jonas slo Theodor Kermit (Oslo) med 3-1 og Arne Gunnar E. Ellevold (Harestua) med 3-0. Kermit beseiret Heie og alle slo Ellevold.

Etter puljeseieren vant Jonas mot Alexander Karlsrud (Harestua) i kvartfinalen. I semifinalen ble Andreas Bangsund (Sarpsborg) litt for sterk og vant 3-1 i det jevne oppgjøret. Flott 3. plass til Jonas innimellom slagene i Herrer D!

Det hører med til historien at Jonas prøvde et helt nytt belegg på gammel stamme med gammelt belegg før start lørdag morgen. – Det føltes bra under oppvarmingen, så jeg endte opp med å spille med racketen hele helgen, forteller han.

Jonas trekker fram seieren mot tidligere B-Norgesmester Jens Salvesen som helgens høydepunkt. Best spill presterte han mot Andreas Bangsund i semifinalen i Herrer B.

– Selv om jeg tapte 9-11 i avgjørende, var det sterkt å komme så nær seier mot Per Heie, sier Jonas.

Helgens morsomste ballveksling kom i seieren mot John Nymoen lørdag.

– På 9-8 til meg slo jeg en ball som han klarte å returnere slik at den skrudde tilbake til hans side. Jeg var nesten inntil ham da jeg smashet tilbake mot min side, humrer Jonas.

– Hva var det som gjorde at du fant igjen godformen i helgen? Det er jo ingen hemmelighet at du har slitt litt til nå denne sesongen.

– Jeg har på en måte vært litt anspent og stiv, men nå klarte jeg å slippe meg løs. Plassere ballen og spille taktisk. Slik jeg gjorde sist sesong, sier Jensen junior.

FINALEN: Jonas gjorde kort prosess i sluttkampen i Herrer D.

PS! Med 16 seirer og bare to tap venter 130 (!) rankingpoeng for Jonas, som senere i måneden skal delta i KM Oppland 2018 og Romjulscupen 2018 – begge i Jevnaker Bordtennishall.

GIRL POWER: Ingeborg, Linda og Lene markerte seg skikkelig i Damer C! Detaljer lenger nede på siden…

Leif Jensen vant to av tre puljekamper i Herrer D. Slo Einar Rønneberg (Kobra) og Alexander Harildstad (Oslo) 3-2 og røk med 2-3 mot Thomas Dahl (Askim).

Leif fikk walk over fra åttedelsfinalen og møtte Kjetil Kløve (Harestua) i kvarten. Der ble det dessverre tap med 1-3 i sett.

5. PLASS: Leif hevdet seg godt i Herrer D, men det var surt å ryke i kvarten.

Raymond Boger nådde også sluttspillet med to puljeseirer i Herrer D. Han slo Bengt Olsson (Kobra) etter å ha ligget under med 4-9 i avgjørende! I åttedelsfinalen ble det 0-3 mot Arne Gunnar E. Ellevold (Harestua).

SUPER-RAY: Raymond sikret seg 3. plass i lag og 9. plass i single!

Daniel F. Grefsrud og Kevin Svendsbråten vant hver sin puljekamp i D-klassen, men det holdt ikke til sluttspillplass. Leif-Harald Svendsbråten meldte forfall og bidro fra sidelinjen istedenfor.

SEMIFINALIST: Kevin ble nr. 3 i Gutter 14 og var jevnt over fornøyd med dagen.

I Gutter 14 vant Kevin Svendsbråten to av sine tre innledende puljekamper, mot Magnus Gjerlaug (Vind) og Sjur Trontveit (Harestua). I sluttspillets semifinale møtte han Kim A. Brattvang (Sarpsborg) og tapte med 0-3.

PULJEVINNER: Ingeborg viste styrke i Charlottenberg.

I Damer C imponerte alle JBTKs deltakere med å slå seg videre fra pulje- til sluttspillet!

Lene Jensen vant to av sine tre kamper i det innledende puljespillet. Så beseiret hun Ingeborg med 3-2 etter å ha ligget under med 0-2 i kvartfinalen.

Selv om det ble semifinaletap, imponerte Lene med å vinne sett mot rutinerte Unni Halvorsen (Langhus)!

Linda Svendsbråten slo seg til sluttspillet med to seirer av tre mulige i sin innledende pulje. I kvartfinalen vant hun 3-0 mot Anne Haug (Kobra).

Line Neskvern (Kobra) ble for tøff i semifinalen, men herlig bronse også til Linda!

Ingeborg Huse Landrø imponerte stort med å vinne sin innledende pulje med to seirer og ett tap. Hun var på vei mot semifinalen, men 2-0-ledelsen mot Lene forsvant i kvarten.

Ingeborg viste i dag at hun virkelig blir å regne med på dette nivået framover. Gledelig!

BRONSEDAMER: Lene og Linda med premiene for hver sin 3. plass i Damer C.

Mixed lag-deltakerne fra JBTK var først ut på adventssøndagen. Lene, Leif-Harald og Linda i 35-årsklassen. Raymon Boger i 50-årsklassen med Kobra-duoen Anne Haug og Jan Erik Isaksen.

I 35-årsklassen tapte JBTK-laget 1-4 i 1. runde. Lene og Leif-Harald vant doublekampen. Så ble det 1-3-tap i B-sluttspillet. Lene vant sin singlekamp.

I 50-årsklassen slo Raymond & Co. til med 3. plass. Raymond vant én av sine to singler.

Komprimerte resultatlister fra Kobra-cupen 2018 kunngjøres på Kobra BTKs hjemmeside.

Stor takk til Lene Jensen for pliktoppfyllende resultatoppdatering med bilder – og til alle andre som rapporterte hjem fra Charlottenberg!

NB! Mandag morgen åpner vi for påmeldinger til Romjulscupen 2018. Invitasjonen kunngjøres her på hjemmesiden og du må forhåndsbetale for å få plass!