Strømsparing i hallen

Nå som vinteren er i anmarsj må vi passe ekstra godt på strømforbruket i Jevnaker Bordtennishall. Oppvarming prioriteres til de offisielle treningstidene.

Strømkostnaden forventes å ligge på ca. 10 000 kroner pr. måned (!) gjennom vinteren. Det betyr at oppvarming ikke er prioritert på dagtid og i helger uten arrangementer.

Du kan fortsatt trene utenom faste tider og temperaturen skal alltid være minst 14 grader. Meld gjerne fra til Pia-Helen, Lene eller Thomas hvis du har vaskevakt og ønsker varmere hall under arbeidet – så sørger vi for det!

Ideelt sett ønsker vi å ha jevn temperatur i hallen, men vi har ikke råd til å skusle bort så mye penger. Isolering av ytterveggene tvinger seg fram på sikt. Gode råd for hvordan dette kan gjøres økonomisk og praktisk mottas gjerne!