Hedram imponerte

JBTKs eliteserielag tapte 4-6 i søndagens bortkamp mot Eiker BTK. Peter Hedram vant sine kamper og er oppe på 2. plass på årets lagspiller-listen.

Historien med fra forrige sesong gjentar seg. Da tapte serielaget til Olof Götestam 4-6 i halvparten av stigaligakampene.

Etter 1-6 mot Oslo i gårsdagens seriepremiere er det blitt to nye 4-6-tap.

Den positive historiegjentakelsen er at Peter Hedram fortsetter å levere. 16-8 i singlekvote i 2017/18-sesongen er fulgt opp med 5-1 på helgens tre kamper.

Peter ble nummer to i kampen om å årets lagspiller i sist sesongs eliteserie. Han har inntatt samme plassering nå.

– Peter imponerte i dag. Han showet og briljerte mot gode spillere, forteller Terje Herting.

Terje kommer stadig nærmere sin første serieseier for sesongen. To jevne singlekamper i dag. Olof hadde sjansen igjen i dag, men det jevne oppgjøret mot Aarås vippet i motstanderens favør.

Marcus Helin vant sin ene singlekamp og doublen med Hedram.

Poengmessig har det gått rett vest i helgens tre oppgjør mot østlandskollegene i Stigaligaen. I neste serierunde reiser Olof & Co. vestover til Bergen for å møte tre hordalandsklubber og én fra Trøndelag.

Den finner sted 20. og 21. oktober.

| Kampfakta og tabell eliteserien 2018/19 |

Lagleder Olof Götestam er inne i sin 11. sesong i Jevnaker BTK. Den tidligere Trondheim BTK-spilleren har med helgens seriekamper klatret til 4. plass på JBTKs adelskalender, med 213 spilte kamper i seriesammenheng.

Terje Herting har vært JBTK-spiller siden 2010/11-sesongen. Han er nr. 3 på adelskalenderen med 269 kamper (single + double).

| JBTKs adelskalender | JBTKs seriemotstandere |

NESTEN: Marcus, Terje, Peter og Olof var ikke langt unna poenggivende resultat mot Eiker. (Foto: Pia-Helen Fagerslett)