Trening, serie og cup

Regional treningssamling for yngre på Harestua, seriekamper på Jevnaker og Hokksund og damecup i Kongsvinger utgjør helgens meny for Jevnaker BTK.

Olof Götestams lag i Stigaligaen seriestarter med to hjemmekamper i Jevnaker Bordtennishall lørdag. Oslo (kl. 12:00) og Fornebu (kl. 17:00) kommer på besøk.

Søndag spiller Olof & Co. mot Eiker (kl. 11:00) på Hokksund.

JBTK stiller med Olof, Terje Herting, Anders Eriksson, Peter Hedram og Marcus Helin. Sist sesong ble det ikke poeng før i aller siste serierunde. Vi krysser fingrene for tidligere uttelling nå!

PS! Ta kontakt med Olof dersom du har lyst og anledning til å hjelpe til litt underveis! Kom gjerne og se på kampene. Det er gratis inngang!

SERIESPILL: Elitesekamper i Jevnaker Bordtennishall.

I Kongsvinger er det duket for Kobra BTKs Goldie-cup, med tre JBTK-tupper blant de 15 deltakerne: Anne Stenerud, Linda Svendsbråten og Lene Jensen.

Den sosiale dameturneringen finner sted lørdag. Tvi-tvi, tupper!

GOLDIE-CUP: Sist sesongs deltakere samlet etter turneringsslutt.

På Harestua samles et stort antall yngre og juniorspillere til trening i regi av Region Øst. Deriblant seks JBTK-utøvere. Samlingen foregår lørdag og søndag, med overnatting i Harestua Arena.

Følgende JBTK-spillere er påmeldt: Ingeborg Huse Landrø, Johnson N. Adum, Eric A. Kristiansen, Eivind S. Sørum, Isak Døhlen-Jacobsen og Emil C. Rakmee.

REGIONSAMLING: Samlebilde fra en av sist sesongs treningshelger i Harestua Arena. (Foto: Morten Kjølsø)