Fullt treningsprogram hver dag!

Fra og med mandag 3. september er Jevnaker BTK i gang med egne treningsgrupper hver ukedag. Velkommen!

Hver mandag og fredag kl. 18-20 er det åpne treninger for alle JBTK-medlemmer.

Tirsdagskveldene er forbeholdt klubbens damespillere, som trener fra kl. 19:30 til 21:00.

| Treningstider |

Hver onsdag er det veiledet treningstilbud for barn og unge i ungdomsgruppen. Denne uken er alle velkommen fra kl. 18 til 20. Etter hvert deles spillerne inn i to grupper som får treningstidene 17:00-18:30 og 18:30-20:00.

torsdagskveldene er det gubbetrening for voksne menn fra kl. 18 til 20. Og spesialtrening for uttatte ungdommer som satser ekstra.

Når de lokale skolene avvikler ferie utgår også faste treninger i Jevnaker Bordtennishall.

Det kan være andre årsaker til at enkelte treningskvelder utgår. Informasjon om slike eventualiteter vil det bli informert om.

| Medlemskontingent |

Betalt medlemskontingent er påkrevd for å delta på trening og i konkurranser. Alle tidligere medlemmer som ikke har betalt ennå vil få giro på kommende treninger eller pr. e-post.

| Spillerlisens |

Spillerlisens må betales til Norges Bordtennisforbund av alle som skal delta i konkurranser – før deltakelse.

Påmelding til turneringer foretas på egne oppslagslister i Jevnaker Bordtennishall, der alle stevneinvitasjonene kunngjøres. Invitasjonene til rankingturneringer på Jevnaker kunngjøres på hjemmesiden med tilhørende påmeldingsinformasjon.

Ta kontakt hvis du har spørsmål om lisens, medlemsskap eller turneringsdeltakelser!

PS! Nye spillere får prøvespille et par ganger før betaling blir tema.

NB! Trenger du ny drakt eller treningsdress så bør du raska på, for lagertømmingen er i gang med spesialpriser på trøye, shorts og treningsdress! Neste sesong blir det helt ny JBTK-kolleksjon.

HVER DAG: Nå er det treningstilbud i Jevnaker Bordtennishall hver ukedag, med unntak av når det er ferie for skoleelevene.