Ny sykkel til vinneren

Premiebordet er dekket til sesongens åpningsturnering i Jevnaker Bordtennishall. Alle får en deltakerpremiepakke og vinneren premieres med ny hybridsykkel!

Jevnaker BTK åpner dørene til Jevnaker Bordtennishall kl. 08:00 lørdag 1. september for å ta imot de 25 deltakerne i det åpne rankingstevnet.

Kampene tar til senest kl. 09:00 med deltakerne fordelt på fem innledende puljer á fem spillere. Så blir det fem nye sluttspillpuljer. Når alle de planlagte 100 kampene er spilt blir det premieutdeling!

Vinneren får en helt ny hybridsykkel med 18 gir. Sykkelen er umontert, har en rammestørrelse på 51cm og kommer med 26″ hjul. Utsalgspris hos Power er kr 1999,-.

Samtlige spillere får hver sin premiepakke fra Bordtennisexperternes eget merke Inzone, bestående av drikkeflaske 6 stk. treningsballer og en liten godtepose. Deltakerpremiepakken er verdt litt over hundrelappen.

To Fair Play-fruktkurver tilfaller utvalgte deltakere som oppfører seg godt og utviser god sportsånd.

De fem beste får hver sin plasseringspremie i form av en Grundig-blender, som koster kr 499,- pr. stk.

PS! JBTK-kiosken holder åpeng gjennom hele turneringsdagen og byr som alltid på et variert utvalg av mat og drikke til hyggelige priser!

Velkommen til bords!

Deltakeroversikt åpent rankingstevne lørdag 1. september |