Jevn duell i påskequizzen

De to JBTK-lagene som deltok i den årlige påskequizzen på Oldemors Karjol besatte de to siste plassene – kun skilt av ett poeng.

I fjor perset JBTK-laget Ping-Pong med 82 poeng av 120 mulige og endte på 9. plass blant de 15 deltakerlagene.

OVER OG UT: Først påskecup i bordtennis; så påskequiz med bordtennislag på Oldemors Karjol. Skjærtorsdagen var innholdsrik.

I år stilte vi med to lag á seks deltakere: Ping-Pong 1 og Ping-Pong 2 oppnådde 78 og 77 poeng. Relativt sett bra uttelling, men det ble likevel jumboplasseringer.

Ti lag deltok. JBTK-deltakerne var samlet til oppvarming hos Tone M Ødegård og Jan Tore Hansen før avreise til karjolen. Vertskapet bød på hjemmelaget pizza og spørsmål.

Vi storkoste oss i hyggelig lag. En lang bordtennisdag som startet med påskecup i bordtennishallen går inn i historien som opplevelsesrik og morsom.

I sommer blir det grill- og quizkveld hjemme hos Thomas Møller – med spørsmål fra quizmaster Arvid Holmlund. Som i fjor. Og i julen er det Hansen/Ødegård som huser tilsvarende evenement. Så blir det plutselig ny påskequiz på karjolen!

PING-PONG 1: Leif T. Jensen (f.v.), Yngve Midtfjell, Pål Syse, Pia-Helen Fagerslett, Thomas Møller og Lene Jensen. (Foto. Arvid Holmlund)

PING-PONG 2: Cato Sæthren (f.v.), Lene Sæthren, Anne Gunn Enger, Jan Tore Hansen, Tone M. Ødegård og Lars Jensen. (Foto: Arvid Holmlund)