Tommy Urhaug kommer til Jevnaker

Tirsdag kveld kommer verdens- og paralympisk mester Tommy Urhaug til Jevnaker Bordtennishall. Hvis du kommer får du spille med ham!

Tommy Urhaug er Norges største bordtennisstjerne. Han sitter i rullestol og har gjennom en årrekke vært verdens beste funksjonshemmede spiller.

Tommys meritter er enestående. I 2012 vant han gull i Paralympics i London. I 2008 ble det bronse i Beijing. Tommy har vunnet fire VM-gull og sju EM-gull.

37-åringen toppet verdensrankingen i sin klasse lenger enn noen annen spiller. I dag er han nummer seks i klasse 5. I Norge har han 2215,5 rankingpoeng.

Tommy er fra Manger i Radøy kommune i Hordaland og representerer Stord BTK i Norge. Han spiller også profesjonelt for den tyske klubben RSG Koblenz.

Tommy Urhaug er på plass i Jevnaker Bordtennishall kl. 17:00. Alle JBTK-spillere som møter opp får sjansen til å ta noen slag med ham. Kanskje til og med spille et sett eller en kamp!

Tommy innleder med å presentere seg selv og bordtennis for funksjonshemmede. Så er han klar for å bli utfordret av de som ønsker! Han blir til ca. kl. 19:00.

STJERNEBESØK: Møt Tommy Urhaug i Jevnaker Bordtennishall tirsdag fra kl. 17:00!