Ingeborg til kvartfinalen

Ingeborg Huse Landrø imponerte med 5. plass i regionscupen på Harestua, som i dag ble avsluttet med tre JBTK-deltakere.

5. PLASS: Ingeborg H. Landrø imponerte på Harestua.

Ingeborg er ikke blitt bortskjemt med for mange seirer i sin bordtenniskarriere. I helgen opplevde hun å vinne kamper både lørdag og søndag.

14-åringen slo seg til sluttspillet i klasse Nybegynnere 15 som puljtoer bak Herman Olafsen (B-72). Ingeborg tapte 1-3 mot ham og beseiret Jacob N. Rinde (Oppegård) med 3-0.

Imponerende, morsomt og vel fortjent suksess for JBTK-spilleren som trener mer enn før nettopp i håp om å vinne flere kamper.

Lørdagens seier var ikke nok til å gå videre fra puljespillet. Dagens ga kvartfinaleplass! Der ble Sander Gjertsen (B-72) for sterk og vant med 3-0.

Dagens andre JBTK-morgenfugl var Mons Granlund Høiby, som deltok i Nybegynnere 12. Mons er fortsatt veldig fersk i gamet.

Det ble to puljetap og deretter tap i B-sluttspillet semifinale, men der var Mons bare to poeng fra å vinne sett mot klassevinner Johannes Kløve (Harestua).

Også Johannes Arvo N. Stenerud sto tidlig opp for å spille bordtennis i dag – i Nybegynnere 15. Han er også fersk. Tapte sine tre puljekamper, men vant sett i den ene. Settseier ble det også i B-sluttspillets semifinale.

Utpå ettermiddagen startet Nybegynnere 13 med Mons G. Høiby blant deltakerne. JBTK-rekrutten kom til kort mot spillere fra Fokus og Vind.

Daniel F. Grefsrud var også påmeldt i dag, men han så dessverre feil på tidsskjemaet og rakk ikke fram i tide.

| Resultater regionscup Harestua |

NYBEGYNNERE: Mons Høiby og Johannes Stenerud fikk deltakerpremie i 12-årsklassen. (Foto: Aino Stenerud)