Jevnaker BTK er årets idrettsnavn

Den sosiale breddeklubben med elitelag slo overraskende knockout på konkurrentene i Ringerikes Blads kåring av årets idrettsnavn!

Hvem hadde trodd at Jevnaker Bordtennisklubb skulle gå helt til topps i lokalavisens årlige kåring? Tydeligvis veldig mange, for ifølge Ringerikes Blad vant vi kåringen med soleklar margin!

Tusen takk til alle som har stemt; både egne medlemmer og alle fra øvrige norske bordtennisklubber. JBTK fikk en firedel (25 %) av samtlige stemmer.

– Veldig overraskende og desto mer hyggelig, sier JBTK-leder Thomas Møller om utmerkelsen.

Ringerikes Blads journalist Tommy Nilsen overrakte et stort, glinsende og gravert tinnkrus som bevis på at Jevnaker BTK er årets idrettsnavn 2017, da han besøkte Coop EXTRA Jevnaker under varetellingen nyttårsaften.

| JBTK-artikkel med alle de nominerte |

– Det er nok mange av de øvrige nominerte kandidatene som har stått for større toppidrettsprestasjoner enn JBTK, men idrett er mer enn bare førsteplasser. Som klubb med sunne verdier som samhold, innsats, utvikling og trygghet er vi absolutt en verdig vinner, mener Møller.

Bare i desember har JBTK engasjert og aktivisert nærmere 100 bordtennisspillere/-venner på trening, med seriespill i tre divisjoner, i Jensen Open, i Romjulscupen, på treningssamlingen i Modum og på varetellingen hos Coop Extra.

ALLE som føler tilhørighet til Jevnaker Bordtennisklubb har sin del av æren for at klubben er kåret til årets idrettsnavn i Ringerikes Blad.

Godt nytt år og takk for alle de gode JBTK-opplevelsene i 2017!

PS! Lørdag 6. januar kan du se JBTKs elitelag med Olof & Co. i aksjon mot Eiker i Jevnaker Bordtennishall!

| Side 24 i Ringerikes Blad mandag 2. januar 2018 |

ÅRETS IDRETTSNAVN 2017: Jevnaker Bordtennisklubb. (Foto: Tommy Nilsen, Ringerikes Blad)