Jubileumspremier i romjulscupen

2. juledag arrangeres romjulscupen i bordtennis for 10. gang i Jevnaker Bordtennishall. Jubileet markeres med ekstra plasseringspremier.

Romjulscupen 2017 er fulltegnet med 25 deltakere. Jevnaker Bordtennishall er åpen fra kl. 08:00 og turneringen tar til kl. 09:00.

Alle spillerne får deltakerpremie i form av en Eletra Powerbank (2000 mAh). Under premieutdelingen kåres også to Fair Play-vinnere som belønnes med hver sin fruktkurv fra dagligvareforretninger på Jevnaker.

Vinneren av Romjulscupen 2017 har virkelig noe å se fram til! Her vanker høyttalersettet Creative SoundBlasterX Kratos S5 med subwoofer og belysning.

Det blir plasseringspremier til de ti beste. Topp 5 får hver sin oppladbare Senz håndstøvsuger. Nr. 6-10 på resultatlisten premieres med hvert sitt lille Matsui høyttalersystem.

Hvis du følger linkene og summerer prisen på premiene kommer du til kr 6614,-. Fruktkurvene kommer i tillegg.

| Deltakeroversikt 2017 |

Jevnaker BTK ønsker vel møtt til en sosial og konkurransefylt julesamling i Jevnaker Bordtennishall, der vi som alltid byr på Norges kanskje mest kundevennlige kiosk!

| Romjulscupen-historikk |

Møt opp i god tid slik at vi unngår forsinkelser. Vi forventer å være ferdig med kampene og premieutdelingen innen kl. 16:00.