Sluttspill i 4. divisjon

27. januar gyver JBTK-laget i 4. divisjon løs på sluttspillavdelingen bestående av de ni beste lagene fra høstsesongens grunnspill.

NYE UTFORDRINGER: Leif, Daniel, Thomas og Ek har sammen med Jonas gått ubeseiret gjennom første del av sesongens 4. divisjon.

Spillende lagleder Leif T. Jensen ledet sitt mannskap til 1. plass i 4. divisjon avd. C.

I 2018 venter åtte nye kamper over tre seriehelger på følgende datoer: 27. januar, 24. februar og 7. april.

Sluttspillavdelingen består av følgende lag:
Bærums Verk 2, B-72 5, Fokus 5, Fokus 7, Harestua 3, Hvam 2, Jevnaker 2, Kjelsås 6 og Oslo 2.

JBTKs motstandere den første helgen er Bærums Verk 2, Fokus 5 og B-72 5. Sluttspillavdelingen får navnet 4. div. avd. A. Samtlige runder spilles i Harestua Arena.

JBTK-utøvernes singlekvoter
(double i parentes)
:
Thomas Moen 17-2 (2-1)
Jonas Jensen 14-0 (2-0)
Daniel F. Grefsrud 12-4 (4-1)
Leif T. Jensen: 7-9 (4-0)
Watchara Chadkarn 5-2 (2-0)

Lagleder Leif Jensen er mattelærer. Ikke unaturlig at han har en matematisk tilnærming til utfordringene laget står overfor i vårsesongen:

– Først og fremst er vi heldige som skal spille på Harestua slik at det ikke blir så langt å kjøre. Det er jeg fornøyd med. Kanskje dette også gjør at Ek vil med igjen, sier han.

– Som mattenerden jeg er har jeg laget et skjema med rankingpoeng og fødselsår til lagene vi skal møte og de spillerne som er brukt til nå.

Ut fra dette bør vi ha en realistisk målsetning om å bli blant de fem beste. Med litt medgang bør vi kanskje til og med satse på å komme inn blant topp tre.

– Vi ser også ut til å være laget med nest yngste besetning. Dette vil sikkert også ha noe å bety nå som kampene helt sikkert kommer til å bli tettere og jevnere, oppsummerer Leif.