Imponerende finalist

Jonas Jensen imponerte stort med 2. plass i Herrer D i Kobra-cupen i Charlottenberg i dag. Thomas Moen og Kevin Svendsbråten tok hver sin 3. plass.

MESTERLIG: Jonas imponerte stort i Herrer D.

 

I oktober sikret Jonas seg nok poeng til å ta farvel med Herrer E og nå har han allerede markert seg i seniorklassen over.

Med tanke på at han stilte som useedet, er finaleplassen enda mer imponerende.

15-åringen nådde sluttspillet med to seirer og ett tap i sin innledende pulje.

I kvartfinalen vant han mot Kjersti Aune (Klemetsrud). Så eliminerte han rutinerte Frank Larsen (Larkollen).

Klubbkamerat Thomas Moen ventet i semifinalen. Her gikk Jonas seirende ut av duellen med 3-0 i sett.

Rutinerte og solide Per Heie (Fokus) ble for sterk i finalen, men Jonas bød på motstand. Spesielt i det første settet, som Heie vant med 13-11.

Thomas Moens 3. plass er også vel verdt ekstra omtale. Han imponerte med tre seirer i sin innledende pulje. Slo den meget habile duoen Arnt R. Kristoffersen (Fornebu) og Arne Gunnar E. Ellevold (Harestua), samt Matts Glomsaas (Kobra).

Moen fikk walk over direkte til kvartfinalen, der han beseiret Arne Dypdalen (Oslo) med 3-0.

SLO TIL: Daniel og Thomas med positive resultater.

Daniel Fagerslett Grefsrud var den tredje JBTK-spilleren som tok seg videre fra pulje- til sluttspillet i Herrer D. Han vant to av sine tre puljekamper.

Daniel fulgte opp med avansement til åttedelsfinalen på walk over. I kvarten ventet den blivende klassevinneren; Per Heie.

Det ble tap, men Daniel vant sett og tok med seg tre flotte 5. plasser hjem fra Sverige.

Leif Thorbjørn Jensen og Leif-Harald Svendsbråten var også med i denne klassen. Leif vant én av tre puljekamper, mens Leif-Harald tapte sine.

I Gutter stilte JBTK med to håpefulle i Kevin Svendsbråten og Eivind Stenerud Sørum. Sistnevnte havnet i en tøff pulje og tapte sine to kamper. Kevin vant sine og nådde semifinalen som puljevinner.

Der ble Yared Seifu (Notodden) for sterk og vant 3-0 mot Kevin.

Lene Jensen imponerte i Damer C, der hun vant to av tre puljekamper. I kvartfinalen røk Lene med 0-3 mot Angelina Thomassen (Oslo).

Anne Stenerud og Linda Svendsbråten var også med i C-klassen, men møtte for gode spillere til å nå sluttspillet. Linda vant én av kampene sine.

PÅ PALLEN: Flott 3. plass til Kevin.

Ingeborg Huse Landrø stilte i Jenter 14, som ble spilt som ren serie med fem spillere. Tøffe motstandere og fire tap, men Ingeborg var som alltid positiv.

Martin Jensen vant én av tre puljekamper i Gutter 12 og fikk med seg en liten deltakerpremie.

Den store JBTK-troppen melder om en herlig helg, både på den norske og svenske siden av grensen. Takk til alle som har sendt bilder og holdt redaktøren oppdatert med resultater.

Resultatmessig oppsummering: Én 1. plass, to 2. plasser, fem 3. plasser og seks 5. plasser.

Stor takk til Kobra BTK for dette flotte stevnet. Vi gleder oss allerede til neste gang!

| Resultatlister Kobra-cupen 2017 |