To pallplasser på Lørenskog

Jonas Jensen sikret seg to tredjeplasser i sesongens første regionscup i Kjennhallen. Eivind S. Sørum tok en fin 5.plass.

Sykdomsforfall førte til at kun fire JBTK-utøvere deltok i dagens B-72-arrangement.

DOBBEL PALLGUTT: Jonas Jensen slo seg til semifinalen i begge klassene i dag.

Jonas Jensen leverte best av de som tok turen. Først i form av 3. plass i Herrer junior B, der han var semifinaleseedet.

Så fulgte han opp med ny semifinaleplass i Herrer E, der han var førsteseedet.

Jonas imponerte gjennom hele dagen. Han vant sine innledende puljer og de påfølgende kvartfinalene.

– Jeg irriterer meg over at jeg ikke klarte å vinne semien i Herrer E, der jeg ledet 2-0. I juniorsemien var det uvant mot nubbemotstanderen som støtet offensivt, men alt i alt er jeg 80 prosent fornøyd med dagen, sier Jonas.

Han har ikke trent den siste uken fordi han har vært på Polen-tur med skoleklassen. Før det var han syk. Slett ikke verst å komme tilbake med to pallplasser!

To Toffifee-pakker i premie for resultatene gir rikelig med energipåfyll etter lørdagens utfoldelse.

Eivind Stenerud Sørum slo til med 2. plass i sin innledende pulje i Nybegynnere 15. I kvartfinalen ble det exit med minst mulige margin; 12-14-tap i det femte settet.

Eivinds overmann vant klassen. Og en av dem Eivind slo i puljen gikk til topps i B-sluttspillet. Det understreker det faktum at Eivind har prestert bra i dag.

Hans tre tap i Herrer E-puljen setter vi på kontoen for errfaringssamling.

Leif Thorbjørn Jensen kom til kort i Herrer E, men han gjorde seg absolutt ikke bort. Leif tapte sine tre puljekamper, men han vant sett i samtlige.

Også Watchara Chadkarn møtte for sterk motstand; i Herrer C. Tre strake tap. Dog noen lyspunkter å ta med seg videre: «Ek» vant det første settet i to av kampene og var såå nær ved å øke til 2-0 i begge.

Selv med sykdom i JBTK-leiren så stiller vi med 15 utøvere i søndagens klasser i Kjennhallen.

| Resultater regionscup 1 2017/18 |