Ny sesong – nye muligheter

0
(0)

Icon_klubbJevnaker BTK har holdt aktiviteten gående gjennom hele sommeren og i september gyver vi offisielt løs på 2017/18-sesongen.  

JBTK1718

Her har du en SJEKKLISTE før det braker løs for fullt:

check_iconAlle som skal trene og/eller konkurrere må betale medlemskontingent til Jevnaker BTK. Klubben gir rabatt dersom flere fra samme familie tegner medlemskap. Mer informasjon HER.

check_iconSpillerlisens må alle som skal spille turneringer og/eller seriekamper betale til Norges Bordtennisforbund. Ta kontakt hvis du ikke har fått giro for betaling!

check_iconTreningstidene finner du HER. De er som forrige sesong. Første åpne mandagstrening finner sted 4. september. Første ungdomsgruppetrening onsdag 6. september.

check_iconSørg for at du er oppdatert på utstyrsfronten! Racket, sko og drakt er elementært. JBTK-drakt kjøper du i hallen. Anbefalte eksterne leverandører:
Dandoy Sports | Table Tennis Expert | Bordtennisexperterne | Japsko

PS! Sjekk om dine belegg er godkjent for konkurransespill HER!

Klikk HER for å studere den norske hovedterminlisten.

check_iconHver turnering har en påmeldingsfrist. JBTK kunngjør alle invitasjoner med klasseoversikt fortløpende på tavlen i hallen. De fleste også i klubbens Facebook-gruppe.

check_iconJevnaker BTK sender alltid felles påmelding til eksterne stevner og forskutterer som regel startkontingentene, som kreves inn etterpå. Husk at enhver påmelding er bindende. Du får ikke tilbake startkontingenten hvis du ikke deltar.

check_iconVed påmelding til rankingturneringer med deltakertak i Jevnaker Bordtennishall aksepteres kun påmeldinger via digitalt skjema på invitasjonsartikkelen på hjemmesiden. Det holder ikke å skrive på Facebook at du ønsker plass.

check_iconDatoene for treningssamlinger i Jevnaker Bordtennishall kunngjøres på hjemmesiden og påmeldingsskjema henges opp i hallen. Vi satser på flere lørdagssamlinger både før og etter jul.

check_iconTreningskultur innebærer at man må ta hensyn til andre som trener. Ikke bruk mer enn én ball pr. bord og ikke flytt på barrikader eller bord uten å avtale med andre først. Og sett alltid elementene tilbake etter deg! Utvis normal folkeskikk, også:-)

check_iconSett av søndag 1. januar 2018, for da trenger JBTK 20-30 personer til den årlige varetellingen hos Coop EXTRA på Jevnaker. Og bli gjerne med når klubben avholder dugnader i egen hall.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din vurdering av denne artikkelen?

Velg symbolet som angir din vurdering!

Snittvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Bli den første som vurderer artikkelen!