Olof og Kaja til topps

Icon_stevneOlof Götestam vant kveldens sommerturnering i Jevnaker Bordtennishall og Kaja Jensen ble beste damespiller.

Med så mange som 25 deltakere ble det bare tresettskamper, men alle fikk fine utfordringer og mange kamper i løpet av treningsturneringens fire timer.

VINNERDUOEN: Olof Götestam og Kaja Jensen vant hver sin Tefal-stekepanne i kveld.

Olof Götestam var best av alle. Han avga kun sett mot treer Marius M. Pedersen fra Modum BTK. Toer Thomas Møller tapte kun de to settene mot Götestam. Jonas Jensen imponerte med flott 4. plass, foran Kjetil Johnsen fra Dal IL.

BRILLEFINE: Ikke alle av de fem beste rakk å fjerne kvitteringen av brillene før det var fotodags: Olof Götestam (f.v.), Thomas Møller, Marius M. Pedersen, Jonas Jensen og Kjetil Johnsen. (Foto: Lene Jensen)

De fem beste totalt fikk hver sin plasseringspremie. Det gjorde også de fire øvrige sluttspillpuljevinnerne: Harestua ILs Arne Gunnar E. Ellevold (6. plass), Amund Fredriksen (11.), Leif-Harald Svendsbråten (16.) og Anne Stenerud (21.).

Kaja Jensen vant den innlagte dameklassen. Hun la hele 11 spillere bak seg på resultatlisten. Deriblant de fire andre damene som deltok. Kaja vant 2-0 mot Lene Jensen i «damefinalen».

Samtlige JBTK-damer som deltok i kveld slo godt fra seg. Gjennom hele våren har de hatt egne treninger på tirsdagskveldene. «Tuppene» imponerte i kveld.

Daniel Miancho kom i tidsnød og måtte reise etter det innledende puljespillet.

Utenfor Topp 5 trekker vi fram følgende JBTK-spillere som fortjener ekstra oppmerksomhet for kveldens resultater:

Daniel F. Grefsrud manglet ett sett på å ta 6. plassen, som gikk til Arne G. E. Ellevold på best innbyrdes settkvote foran Daniel og Watchara Chadkarn.

Amund Fredriksen tapte mot Lene Jensen, men slo alle de andre i treersluttspillpuljen og vant den. 11. plassen er på øvre halvdel!

Leif-Harald Svendsbråten vant firersluttspillpuljen på innbyrdes oppgjør mot kona Linda Svendsbråten. Stig André Boberg imponerte med sin 18. plass.

Anne Stenerud gjorde rent bord i femmersluttspillpuljen – uten å avgi sett. Ikke verst!

Takk til alle som deltok og gjorde kveldens evenement til en liten massemønstring. Veldig hyggelig å få besøk av deltakere fra tre andre klubber også. Bert Erixon stilte trofast opp bak dommertavlen og bidro med innsats og humør.