Premie til alle i sommerturneringen

Icon_stevneAlle i fredagens sommerturnering får deltakerpremie. Puljevinnerne får enda en premie. Beste dame- og herrespiller premieres også i Jevnaker Bordtennishall.

Med bare 50 kroner i startkontingent når ikke premiestandarden de helt store høydene, men alle skal ha noe for innsatsen.

Det viktigste er dog det sportslige og sosiale utbyttet. Kampene spilles som best av tre sett og alle får åtte kamper dersom samtlige påmeldte stiller til start og fullfører.

De 25 deltakerne fordeles på fem puljer basert på rankingpoeng og snake-prinsippet. Etter at alle har spilt fire kamper blir det ny puljeinndeling der man møter alle med samme plassering som seg selv fra det første puljespillet.

Jevnaker Bordtennishall er åpen fra kl. 16:00. Turneringsstart senest kl. 17:00. Møt opp så tidlig som mulig og parkér fornuftig på JBTKs tomt. Betal startkontingenten kontant ved ankomst.

Som utgangspunkt blir det selvbetjening i JBTK-kiosken. Forvent heller ikke større utvalg enn pølser, kaffe og brus. Prisene er like hyggelige som alltid, dog!

Etter at 100 kamper er unnagjort blir det felles premieutdeling.

Turneringsvinneren og den beste spilleren av motsatt kjønn får hver sin Tefal-stekepanne. Plasseringspremie til de fem beste – samt spillerne på 6., 11., 16. og 21. plass – premieres med en insektracket (!). Alle får et par solbriller. Førstevalget går til den som ender sist, o.s.v. oppover resultatlisten.

Vel møtt, lykke til og husk at det kun er en treningsturnering uten rankingpoeng!

Premier_140717