Thomas Moen er sesongens JBTK-spiller

Icon_klubbVi delte ut 12 sesongutmerkelser i kveld. Den aller gjeveste tilfalt sesongens JBTK-spiller Thomas Moen. Daniel Miancho er kåret til sesongens unge JBTK-spiller.

Jevnaker Bordtennisklubb har lagt bak seg en enestående sesong med rekordstor aktivitet, videreutvikling av vårt herlige samhold og miljø, mange fine prestasjoner og minneverdige opplevelser.

Vi kan ikke skryte av å være blant de aller beste, men vi er definitivt blant landets største bordtennisklubber.

Kveldens høydepunkt var kunngjøringen og utdelingen av de tradisjonsrike sesongutmerkelsene og deltakermedaljene.

I tillegg ble trenerkvartetten Kenneth Hansen Ødegård, Thomas Moen, Daniel Fagerslett Grefsrud og Jonas Jensen takket spesielt i form av lovord og hvert sitt gavekort.

Ytterligere en kvartett fikk oppmerksomhet og hyllest for sin innsats og personlighet: Vaktmester Pål Syse, miljøskaper Bet Erixon, omgjengelige Terje Herting og hyggelige Watchara Chadkarn.

Ca. 35 frammøtte sørget for at alle prisvinnerne fikk velfortjent oppmerksomhet i kveld. Og minst 25 deltok på den påfølgende treningen.

PS! Yngre som ikke var til stede i dag får medaljen sin senere.

NB! Bla nedover for omtale av alle vinnerne av sesongutmerkelser!

UTMERKET SEG: Thomas Moen og Daniel Miancho fikk med seg de største pokalene.

UTMERKET SEG: Thomas Moen og Daniel Miancho fikk med seg de største pokalene.

I teorien er 2016/17-sesongen dermed et avsluttet kapittel i Jevnaker Bordtennisklubb. I praksis fortsetter den helt fram til 2017/18-sesongen starter i september!

Sommeren 2017 blir nemlig den mest aktive i JBTKs historie. Datoer å merke seg:

Onsdag 14. juni: Sesongens siste ungdomsgruppetrening
Fredag 16. juni: Åpen trening for alle
Søndag 18. juni: 1st Jensen Open
* Ikke datofestet offentliggjøring av JBTKs sesongberetning
Torsdag 29. juni: Aktiv sommer m/Jevnaker kommune
2. til 7. juli: Sommerleir på Harestua
* Ikke datofestede sommerturneringer i Jevnaker Bordtennishall
* Ikke datofestet overnattingssamling i Jevnaker Bordtennishall
Hver fredag i juni, juli og august: Åpen trening for alle
Lørdag 26. august: Tuppeturnering for damer i Jevnaker Bordtennishall

JBTKs sesongutmerkelser 2016/17:

Sesongens_spiller_1617Sesongens JBTK-spiller: Thomas Moen
* Thomas rundet 18 år i vår og har gjennom sesongen vokst som bordtennisspiller. Han har utvist modenhet og stabilitet. Imponert stort med overraskende KM-gull i Herrer C. Fulgte opp med klubbmesterskapstittel, seier i Sparebank 1-cupen i Modum og Nordsø-cupfinaleplass i Danmark. Thomas’ utvikling som utøver og menneske er en glede for alle i JBTK-familien. Vi setter også stor pris på hans pliktoppfyllende bidrag i JBTKs unge trenerteam.

Sesongens_unge_spiller_1617Sesongens unge JBTK-spiller: Daniel Miancho
* Daniel dukket opp på sin første trening i Jevnaker Bordtennishall før han begynte på skolen på Jevnaker, som nyinnflyttet fra drammensområdet. Litt sjenert, men ikke beskjeden. Bare en uke etter presenterte han seg nemlig i kretsmesterskapet, der han slo seg til topps i Gutter 11. Daniel imponerte sesongen igjennom og befestet framgangen med seier i nybegynnerklassen i klubbmesterskapet.

Sesongens_fighter_1617Sesongens JBTK-fighter: Daniel Fagerslett Grefsrud
* Daniel har imponert med sin trenerinnsats og han har vist framgang som spiller. Han har klart å overvinne skjebnen som tidligere ofte levnet ham med deltakelse i puljespillet – til stadig oftere å nå sluttspillet i klassene han deltar i. Resepten har vært innsats. Daniel er en fighter som aldri gir seg; uansett stilling. Det lønner seg alltid i en idrett med så små marginer. Spesielt når man ender opp med et femte og avgjørende sett som Daniel så ofte havner i!

Sesongens_lagspiller_1617Sesongens JBTK-lagspiller: Tim Cornelius
* Tim fortsatte der han startet på JBTKs lag i eliteserien forrige sesong; med å vinne kamper. 16-åringen sanket klart flest poeng selv om han deltok i bare litt over halvparten av kampene. Hans talent er ubestridt. Tim meldte overgang til Halmstad, der han er elev og utøver ved bordtennisgymnaset. Og tilhører Sveriges ypperste framtidige landslagshåp. Dessverre ble han skadet og forhindret fra å fullføre sesongen. Vi krysser fingrene for at han slår tilbake!

Sesongens_rankingklatrer_1617Sesongens JBTK-rankingklatrer: Kevin Svendsbråten
* Kevin ble rekruttert gjennom JBTKs og kommunens Aktiv Sommer-tilbud. Startet forsiktig. Viste ballfølelse tidlig. Han er en talentfull skytter. Roen fra skytebanen er stabilisatoren ved bordtennisbordet, der han får anledning til å slippe seg løs. Noen ganger i overkant – gradvis mer presist. Mamma Linda og pappa Leif-Harald er også blitt smittet av bordtennisen. Kevins framgang er imponerende. Og poenggivende. Den suverent beste rankingpoengsankeren!

Sesongens_prestasjon_1617Sesongens JBTK-prestasjon: Olof Götestam
* Seriegeneralen har satt klubben på det nasjonale elitekartet gjennom to sesonger. Med sin svenske bakgrunn har han ikke overraskende rekruttert noen av de beste talentene og hyggeligste fyrene fra den andre siden av kjølen. Samtidig jobbet seg selv opp i nivå. De tøffe seriekampene herdet ham såpass at han i veteran-NM-debuten i 50-årsklassen slo seg til semifinalen og kapret sin aller første individuelle NM-medalje – etter fire lagmedaljer på rad.

Sesongens_rekrutt_1617Sesongens JBTK-rekrutt: Eivind Stenerud Sørum
* Entret bordtennisarenaen rett før årsskiftet. I skyggen av sin landslagsskiskytterbror som tok VM-gull i vinter! Slo seg fort ut av skyggen og inn i rampelyset. Brennende ivrig etter å trene og vinne. En misset treningskveld er et nederlag for Eivind, som alltid vil bli bedre og tar stadige steg framover. På veien blir det noen tap, men de sporer til ekstra innsats. Både mor og far er blitt ivrige spillere og bidragsutøvere til klubbmiljøet.

Sesongens_positive_1617Sesongens positive i JBTK: Lene Jensen
* Lene har høstet fortjente lovord for sin unike innsats for JBTK. Entret arenaen som en helt vanlig mor; året før i fjor. Lenes utadvendthet, positivitet og engasjement ble raskt anerkjent. Ja-mennesket sa ja til styreplass. Tok og fikk ansvar. Ble husvarm. Uten Lene hadde JBTK ikke klart å takle den enorme rekrutteringen, som hun har mye av æren for. Hun fant også tid til å spille. Hennes iver og stå på-vilje gir resultater. For seg selv og alle andre!

Sesongens_gledesspreder_1617Sesongens JBTK-gledesspreder: Ingeborg Huse Landrø
* Ingeborg er ingen typisk idrettsutøver, men hun er selve personifiseringen av idrettens ideal om at man skal tape og vinne med samme sinn. Ingeborg sprer humør og glede i JBTK. Alltid smilende inn gjennom døren til treninger og har til og med klart å få mamma Kari til å spille bordtennis på regelmessig basis. Vi er takknemlig for at Ingeborg og hennes foreldre fant veien til JBTK. Og vi har lagt merke til Ingeborgs gradvise framgang med racketen i hånd.

Sesongens_ivrigste_1617Sesongens ivrigste JBTK-spiller: Jonas Jensen
* Sesongens JBTK-spiller 15/16 har ikke hvilt på laurbærene. Den nyslåtte konfirmanten har tatt steg framover og vist at han har mer i seg. Vunnet mange klasser med imponerende spill. Samtidig satt standarden for treningsledelse i JBTK. Ung perfeksjonist som noen ganger svikter seg selv, men det er akkurat slik man høster erfaring. Jonas er klubbens ivrigste utøver, med aktiv deltakelse og vilje til å søke ekstra treningsmuligheter.

Sesongens_overraskelse_1617Sesongens JBTK-overraskelse: Vemund Killi Grønhaug
* Storebror Halvor gjorde en gjestevisitt innom JBTK for fire år siden, men reiseavstanden fra Hedalen i Sør-Aurdal var trolig årsaken til at han ikke forlenget karrieren. Vemund har tatt opp arven. Skyr ikke distansen. Hans iver, pågangsmot og tålmodige foreldre gir oss et tilskudd i form av en herlig ung spiller med talent. Vemund har levert resultater og overrasker med sin vilje til stadighet å gyve løs på lange reiser. Det overrasker og gleder oss alle.

Sesongens_nybegynner_1617Sesongens JBTK-nybegynner: Amund Fredriksen
* Amund er JBTKs mest allsidige utøver. Et naturtalent. Gjennom vinteren imponerer han med ski på beina. I luften med dristige krumspring. Uredd for å feile. På samme måte som han turner akrobatisk. Amund fant veien til bordtennishallen i november, deltok på et par treninger, meldte seg på til KM og feide all motstand til side på veien mot gullet i nybegynnerklassen! Han finner stadig tid til å komme på trening, samlinger og har til og med klart å bidra til at begge foreldrene er blitt bitt av bordtennisbasillen.

MEDALJEUTDELING: Lene Jensen sto for medaljeutdelingen til alle de yngre.

MEDALJEUTDELING: Lene Jensen sto for medaljeutdelingen til alle de yngre.

Sesongutmerkelsene ble kåret av JBTKs samlede styre onsdag 7. juni. Som alltid var avgjørelsene vanskelige, men valgene måtte tas og ble tatt. 12 medlemmer er blitt framhevet, men det betyr ikke at de 100 andre er glemt. Jevnaker BTKs verdier skapes av oss alle.