Suksess for Svendsbråten

Icon_stevneKevin Svendsbråten (13) vant sju av ti kamper og ble belønnet med 2. og 5. plass i Mega-cupen på Lørenskog i dag.

PÅ PALLEN: Kevin Svendsbråten avbildet før premieutdelingen, for da den ble avviklet var han opptatt med ny klasse.

PÅ PALLEN: Kevin Svendsbråten avbildet før premieutdelingen, for da den ble avviklet var han opptatt med ny klasse.

Kevin spilte bra og møtte overkommelig motstand i Nybegynnere 13 og Gutter 12 B.

Den habile skytteren hadde blinket seg ut målet om å sanke rankingpoeng i dag.

Hans mange seirer gir trolig nok plusspoeng til at han blir sesongens JBTK-rankingklatrer. Men først skal åtte JBTK-utøvere spille søndagens klasser i Mega-cupen.

Kevin tapte sin første kamp i dag; mot Yared Seifu (Notodden). Han ble likevel puljetoer i nybegynnerklassen. Så ble det walk over til kvartfinalen, der klubbkamerat Eivind Stenerud Sørum ventet.

Kevin vant 3-1 og booket finaleplassen med 3-0 mot Lucas R. Wahlgren (B-72). Yared Seifu ble derimot for sterk også i finalen.

Svendsbråten gikk glipp av premieutdelingen fordi han allerede var i gang med Gutter 12 B da den fant sted. Og Kevin kastet ikke bort tiden. Han vant like greit alle sine tre puljekamper!

En ny streak var i gang, for Kevin vant sin fjerde kamp på rad i form av 3-0 mot Markus Fleischer (Sarpsborg) i åttedelsfinalen.

I kvartfinalen mot Thomas Kermit (Oslo) ble det tap, men Kevin var svært nær ved å vinne to av settene. Kermit vant hele klassen.

Herlig, Kevin! Sju av ti er en solid kvote i bordtennis. Hold hodet kaldt, så blir det tiere på skytebanen i morgen! Kevin skal delta i to skytestevner søndag.

Eivind Stenerud Sørum deltok kun i Nybegynnere 13 i dag. Der gjorde han sine saker bra. Så bra at han ble puljevinner med full uttelling på to kamper.

I sluttspillet fikk han walk over til kvartfinalen, der som nevnt Kevin ble for sterk. Uansett: Solid start på helgen for Eivind, som deltar i to klasser søndag.

5. PLASS: Eivind S. Sørum imponerte med puljeseier og kvartfinaleplass i dag.

5. PLASS: Eivind S. Sørum imponerte med puljeseier og kvartfinaleplass i dag.


MEDALJØR: Martin vant én kamp og fikk medalje.

MEDALJØR: Martin vant én kamp og fikk medalje.

Martin Jensen slo seg videre som puljetoer i Gutter 11; med én seier og ett tap. I sluttspillet ble det bare én kamp. Den endte med 0-3-tap mot Michael Farnes (Fokus), som nådde finalen.

I Gutter 12 B ble det to tap for unge Martin, som med litt mer trening den siste tiden kanskje kunne ha vunnet den siste.

Både Martin og Eivind ble belønnet med medalje for dagens innsats.

I veteranklassen for damer hadde debutant Lene Jensen en beskjeden målsetting: Å vinne poeng i hvert sett hun spilte.

Det klarte hun ikke å innfri, men Lene vant derimot en hel kamp! Hun slo Anne Haug (Kobra) 3-0; med to poengs overvekt i hvert sett. Lene vant 36 poeng i den kampen. Da gjorde det ingenting at Camilla Q. Henriksen (Langhus) og Jelena Vujin (Fornebu) var utilnærmelige.

TOMMEL OPP: Lene Jensen strålte etter å ha vunnet kamp i debutstevnet!

TOMMEL OPP: Lene Jensen strålte etter å ha vunnet kamp i debutstevnet!

Det ble en tung dag for Watchara «Ek» Chadkarn, som møtte betydelig høyere rankede spillere både i Herrer veteran 35 og Herrer C.

Ek tapte sine tre puljekamper i veteranklassen og røk ut i 1. runde mot Hans G. Selmer (Nordre Eidsvoll) i C-klassen.

I morgen står Herrer D på programmet i Lørenskoghallen. Da har vi troen på Ek!

Thomas Moen valgte å bli hjemme i dag, mens Jonas Jensen og Thomas Møller ble utslått av feber og forkjølelse på Lørenskog.

Møller ble puljetoer i veteranklassen, men det var utelukkende takket være en meget heldig trekning. Veteranen var for syk til å vurdere deltakelse i sluttspillet. Jonas slet seg gjennom tre kamper i Gutter 14, men var alt for redusert til å makte å yte motstand.

| Resultater Mega-cupen 2017 |

Søndagens JBTK-deltakere: Daniel F. Grefsrud, Watchara Chadkarn, Erik Jensen, Kaja Jensen, Lars Jensen, Eivind S. Sørum, Amund Fredriksen og Svein A. Fredriksen. Lykke til!!!