Moen på 2. plass i Danmark

Icon_stevneThomas Moen slo seg helt til finalen i Herrer junior C i Nordsø-cupen i Hjørring i dag. Daniel F. Grefsrud nådde to kvartfinaler. Thomas Møller nådde to sluttspill.

JBTK-trioen tilbrakte ti timer i Vendia Park-hallen og alle reiste fornøyde hjem til hotellet i Hirtshals.

Daniel, Thomas og Thomas spilte 28 kamper til sammen. Det er bra valuta for pengene. Nå er det en eliten gjeng som slapper av på hotellrommet.

Thomas Moens finaleplass i Herrer junior C rager selvsagt høyest blant plasseringene som JBTK-trioen oppnådde.

Daniel Fagerslett Grefsruds kvartfinaleplasser i Herrer junior D og Herrer junior C er også imponerende.

Thomas Møller klager heller ikke over å ha nådd sluttspillene i Herrer 2 og Herrer 3, selv om han gjerne skulle ha nådd lenger enn åttedelsfinalen i sistnevnte.

Thomas Moen (6-4 i kampkvote): Startet med én seier og to tap i puljen i Junior B. Tapte første kamp i B-sluttspillet. Hevet seg betraktelig i Junior C. Vant alle sine tre puljekamper, kvartfinalen og semifinalen. I finalen mot svenske Hampus Fredh (Mariedal) vant Moen førstesettet. De tre neste gikk til svensken, som fikk revansje for tapet mot Moen tidligere på dagen. Herlig 2. plass!

Daniel F. Grefsrud (4-5 i kampkvote): Startet med én seier mot to tap i Junior D, men nådde likevel A-sluttspillet som puljetoer takket være best innbyrdes poengkvote mot nr. 3 og 4! De tre bak puljevinneren vant 3-2 og tapte 2-3 mot hverandre. Daniel vant åttedelsfinalen og tapte mot Titas Rinkevicius fra Litauen. I Junior C vant Daniel to av tre puljekamper. I kvartfinalen tapte han mot svenske Anja Händin (Borås). Flott Nordso-cupdebut!

Thomas Møller (5-4 i kampkvote): Startet strålende med å vinne sine åtte første sett i Herrer 2, for så å tapte tre sett og avansere som puljetoer. Tapte 1-3 mot danske Kenneth Thomsen (Rønde) i 16-delsfinalen. Vant to av tre puljekamper også i Herrer 3, deriblant mot Thomsen. Seiret i 16-delsfinalen og tapte med 9-11 i avgjørende sett mot danske Henrik J. Nielsen (Rønde).

Resultatlister Nordsø-cupen 2017

Søndag ettermiddag reiser JBTK-gjengen hjem med båt fra Hirtshals til Larvik.

JBTK-DRENGE: Thomas Møller (f.v.), Thomas Moen og Daniel Fagerslett Grefsrud hadde en lang og hyggelig dag i Hjørring i dag. (Foto: Kenneth Thomsen)

JBTK-DRENGE: Thomas Møller (f.v.), Thomas Moen og Daniel Fagerslett Grefsrud hadde en lang og hyggelig dag i Hjørring i dag. (Foto: Kenneth Thomsen)

FINALEN: Thomas Moen mot Hampus Fredh i Junior C-finalen. (Foto:Daniel F. Grefsrud)

FINALEN: Thomas Moen mot Hampus Fredh i Junior C-finalen. (Foto:Daniel F. Grefsrud)

TIDLIGERE KOLLEGER: Andreas Johansson er den beste som noensinne har spilt for Jevnaker BTK. Her sammen med Thomas Møller, som også var med i JBTKs eliteserietropp sesongen 2003/04.

GJENSYN: Andreas Johansson er den beste som noensinne har spilt for Jevnaker BTK. Her sammen med Thomas Møller, som også var med i JBTKs eliteserietropp sesongen 2003/04.