To Kenneth-gull i comebacket

Icon_stevneKenneth H. Ødegård gjorde comeback som spiller og vant gull både Herrer D og Herrer eldre junior. Daniel Miancho og Terje Herting ble også klubbmestere i dag.

KONG KENNETH: JBTK-trener Kenneth H. Ødegård vant begge klassene han deltok i. Nå må han ta grep for å trene opp de yngre slik at han taper mot dem neste gang!

20-åringen ga seg med aktiv bordtennnis for fem år siden og har bare et par ganger stilt opp ved nødstilfeller i lagserien. Han er JBTKs hovedtrener for yngre. I dag viste han elevene hvordan det skal gjøres!

Klubbm_logo_2017Kenneth stilte som utfordrer i begge klassene. Med bare to timers søvn etter en lang nattevakt som vekter, spilte han seg gradvis i form. Han gikk ubeseiret gjennom dagen.

| Klubbmesteskap-historikk |

Årets klubbmesterskap har vært en gledelig opplevelse. Vi se tilbake på to svært så hyggelige dager med mange trivelige folk samlet under samme tak.

Hver eneste person i JBTK har sin porsjon av æren for at klubbmiljøet er så herlig å være en del av!

Vi håper (og tror!) at alle har samme følelse som artikkelforfatteren:-)

92 kamper ble spilt i Jevnaker Bordtennishall i dag. De første startet kl. 09:00. Den siste ble avsluttet kl. 14:45. Takk til alle som deltok og bidro med sin tilstedeværelse, hjelpsomhet og vennskapelighet.

DELTAKERE: Noen av helgens 37 deltakere i JBTKs klubbmesterskap. (Foto: Jan Tore Hansen).

Klubbmesterskapet 2017 | Fair Play-vinnere Lørdag
Anne Stenerud (voksne)
Erik Jensen (yngre)

| Alle Fair Play-vinnere i Jevnaker Bordtennishall |

FAIR PLAYERS: Erik Jensen og Anne Stenrud ble valgt ut som vinnere av hver sin fruktkurv.

Klubbmesterskapet 2017 | Nybegynnere
Fire innledende puljer med avsluttende A-og B-sluttspill. Ingen store overraskelser innledningsvis, men ekstra sterkt av Mathias og Stig André å nå A-sluttspillet. I kvartfinalen imponerte Martin med 3-2-seier mot Eivind. To av JBTKs unge kretsmestere møttes i finalen. Daniel Miancho trakk det lengste strået mot Amund Fredriksen. I B-sluttspillfinalen snudde Ingeborg 0-2 til 3-2 mot Silje. Herlig innsats av alle klubbens mange unge og ferske spillere!

NYBEGYNNERPALLEN: Daniel (f.v.), Amund, Vemund og Martin.

5. Kaja Jensen
9. Ingeborg Huse Landrø (nr. 1 i B-sluttspillet)
10. Silje Grøstad Fredriksen (nr. 2 i B-sluttspillet)
11. Erik Jensen (nr. 3 i B-sluttspillet)
11. Emil Ørnes (nr. 3 i B-sluttspillet)
13. Emil Chadkarn Rakmee (nr. 5 i B-sluttspillet)
13. Johannes N. Stenerud (nr. 5 i B-sluttspillet)

Klubbmesterskapet 2017 | Herrer D
Fire innledende puljer med avsluttende A-og B-sluttspill. To overraskelser innledningsvis: Jonas henviste Thomas Moen til 2. plass i pulje A og Leif sikret A-sluttspillplass på Daniel FGs bekostning bak Ek i pulje D. Oppløftende kvartfinaleplasser til Fredrik og Lars. I den antatt jevneste kvartfinalen beseiret Moen Ek med 3-1. Og Leif tok sett fra sønnen Jonas. Kenneth vant 3-1 mot Jonas i sin semifinale, mens Moen slo Støa 3-2 i den andre. Gullet gikk til Kenneth H. Ødegård etter 3-1 i finalen mot Moen. Daniel FG vant B-sluttspillfinalen med 3-0 mot Lene.

HERRER D-PALLEN: Kenneth (f.v.), Thomas, Jonas og Erik.

5. Fredrik Wilkens
9. Daniel Fagerslett Grefsrud (nr. 1 i B-sluttspillet)
10. Lene Jensen (nr. 2 i B-sluttspillet)
11. Terje Bjørn Sørum (nr. 3 i B-sluttspillet)
11. Anne Stenerud (nr. 3 i B-sluttspillet)

Klubbmesterskapet 2017 | Herrer eldre junior
Også i denne klassen var utgangspunktet fire innledende puljer med avsluttende A- og B-sluttspill. Favorittseier i alle puljene, men mange herlige oppgjør i kampen om 2. plassene. Deriblant Fredriks triumf mot Martin og Eivinds seirer mot Amund og Vemund. Moen, Jonas, Grefsrud og Kenneth vant 3-0 i hver sin kvartfinale. Begge semifinalene var ganske jevnspilte, men Moen og Kenneth vant hver sin finalebillett. Kenneth H. Ødegård vant 3-1 mot Moen i finalen. B-sluttspillfinalen ble en skikkelig thriller der Amund vant 3-2 mot Vemund.

ELDRE JUNIOR-PALLEN: Kenneth (f.v.), Thomas, Daniel og Jonas.

Resultatliste Herrer eldre junior:
3. Daniel Fagerslett Grefsrud
5. Emil Ørnes
5. Daniel Miancho
9. Amund Fredriksen (nr. 1 i B-sluttspillet)
10. Vemund Killi Grønhaug (nr. 2 i B-sluttspillet)
11. Kaja Jensen (nr. 3 i B-sluttspillet)
11. Ingeborg Huse Landrø (nr. 3 i B-sluttspillet)
13. Erik Jensen (nr. 5 i B-sluttspillet)
13. Martin Jensen (nr. 5 i B-sluttspillet)

Klubbmesterskapet 2017 | Herrer åpen
De fem deltakerne spilte enkel serie for å fastsette plasseringene. Leif kom til kort mot de fire medaljevinnerne og besatte femteplassen. Ek slo Erik i kampen om 3. plassen. Erik ledet 9-5 i det fjerde settet, men Ek slo tilbake og vant 3-1. Kampen om gullet ble litt spennende. Thomas vant det første settet mot Terje, som vendte til 2-1-ledelse. I det fjerde settet kom Terje Herting tilbake fra 2-6 og seiret med 3-1.

HERRER ÅPEN: Terje (t.v.) og Thomas. Ek og Erik hadde reist da bildet ble tatt. (Foto: Lene Jensen)

Resultatliste Herrer åpen:
1. Terje Herting
2. Thomas Møller
3. Watchara Ek Chadkarn
4. Erik Støa

ACTION: Silje spiller mot Kaja og Vemund sitter bak dommertavlen.

ACTION: Kamper på løpende bånd gjennom lørdagen.

ACTION: Amund og Martin i kamp med Terje som dommer.

Alle på pallplass (de fire beste i hver klasse) fikk premier i valørene gull, sølv og bronse. Alle fikk hver sin deltakerpremie i form av en enkel, men veldig gyllen, plastmedalje. B-sluttspillfinalistene i de yngre klassene fikk også noe ekstra.

PS! JBTKs trenerteam bestående av Kenneth H. Ødegård, Thomas Moen, Jonas Jensen og Daniel Fagerslett Grefsrud fortjener masse heder og ære for arbeidet som er lagt ned gjennom sesongen, for framgangen til alle klubbens unge spillere er virkelig merkbar.

Dett var dett fra årets klubbmesterskap. Takk for en fortreffelig helg. Mandag er det åpen trening for alle som ønsker å spille mer!