Påmeldt til junior-NM

Icon_stevneJevnaker BTK deltar i lagklassen i junior-NM for første gang siden 2011. Årets mesterskap går av stabelen i Høyenhallen i Oslo.

Thomas Moen (17), Daniel Fagerslett Grefsrud (17) og Jonas Jensen (14) bestemte seg i fellesskap for å stille lag – og ble påmeldt tidligere i april.

Herrer junior lag spilles lørdag 29. april. De individuelle klassene står på programmet søndag 30. april og mandag 1. mai.

Lagkampene i juniorklassen spilles etter systemet ny Swaythling Cup, der laget som først vinner tre singlekamper seirer. Hver spiller er således garantert én singlekamp, mens to kan få inntil to kamper.

Thomas Moen er den eneste på årets lag som har deltatt i en lagklasse i NM før. Han spilte sammen med Alexander Hansen Ødegård i Gutter 11 lag i NM for yngre på Notodden i 2011.

Der ble det 2-3-tap mot Notodden i kvartfinalen. I sin andre singlekamp hadde Thomas Moen to matchballer til å sikre bronse, men begge glapp.

Trioen har ingen målsetting om medalje i junior-NM, men alle ønsker å gjøre sitt beste i håp om å vinne kamper.

Dette blir Thomas Moens tredje NM-deltakelse. Han deltok i NM for yngre i 2011 og 2013. I sistnevnte nådde han sluttspillet i Gutter 13.

Jonas Jensen har også deltatt i to NM for yngre; i 2016 og 2017. I 2016 gikk han videre fra puljen i Gutter 13 og vant ytterligere én kamp i sluttspillet.

I mars i år ble det med puljespillet i Gutter 15.

Daniel F. Grefsrud deltok i Gutter 15 single og double (m/Jensen) i 2016.

Hele trioen NM-debuterer nå på juniornivå.

PS! JBTK har vunnet én medalje i junior-NM: I Herrer junior lag i 1996 v/Joachim Sørensen, Lars Lafton og Petter Myrvang.

PÅ LAG: Thomas, Daniel og Jonas deltar i junior-NM i Oslo i pinsen. (Foto: Rune Pedersen)

PÅ LAG: Thomas, Daniel og Jonas deltar i junior-NM i Oslo. (Foto: Rune Pedersen)