JBTK stiller lag i 1. divisjon

Icon_serieJevnaker Bordtennisklubb deltar også i neste sesongs seriespill. Ett lag er påmeldt og det kan bli flere.

Olof Götestam har de siste årene ledet JBTKs lag i eliteserien. Selv om sist sesong endte med nedrykk, har ikke Olof mistet motivasjonen.

Han har påtatt seg det sportslige og økonomiske ansvaret for JBTKs serielag i kommende sesongs 1. divisjon.

Bruttotroppen pr. i dag består av Olof, Terje Herting, Adam Jakobsson og Marcus Helin. Flere spillere vil inngå i troppen, men det er alt for tidlig å vite hvilke disse er nå.

Hvis interessen er stor nok og noen påtar seg laglederansvaret, kan det hende at JBTK også deltar med et lag i den regionale lagserien; 4. divisjon.

Påmelding av lag fordrer et spillergrunnlag og noen som står ansvarlig for kostnadene. I 4. divisjon behøves bare tre spillere pr. kamp, men det er også mulig å bruke flere i samme lagkamp.

Flere kan gå sammen om å dele på det sportslige og økonomiske ansvaret. Kostnadene forbundet med deltakelse i 4. divisjon er heller lave. Sjelden behov for overnatting og relativt rimelig å reise når alle spleiser på drivstoff.

Erfaringsmessig bør man ha en stall på minst 6-7 motiverte og pliktoppfyllende spillere for å komme gjennom sesongens kamper.

Man må uansett regne med at deltakelse i seriespill opptar 4-5 helger i løpet av sesongen.

Påmeldingsfristen til 4. divisjon er erfaringsmessig på sensommeren.

PÅ'N IGJEN: Olof, Adam, Marcus og Terje gyver løs på en ny sesong; i 1. divisjon. (Foto: Tor Hallaråker)

PÅ’N IGJEN: Olof, Adam, Marcus og Terje gyver løs på en ny sesong; i 1. divisjon. (Foto: Tor Hallaråker)