JBTK på pallen!

Icon_stevneJevnaker BTK har nå sin egen seierspall. En unik sådan, med fem plasser. Spesialdesignet og produsert med tanke på alle rankingstevnene vi arrangerer.

JBTKs rankingstevner har vært populære og tiltrukket seg deltakere fra hele landet gjennom snart ti år.

Rankingstevnene har en deltakerbegrensing på 25 utøvere. Hver gang er det de fem beste som kommer i fokus ved å få plasseringspremie i tillegg til deltakerpremiene.

Tradisjonelt kommer man «på pallen» ved å nå semifinalen og bli blant de tre beste.

På rankingstevnene i Jevnaker Bordtennishall kommer man på pallen, bokstavelig talt, hvis man er blant de fem beste!

JBTKs unike seierspall er designet og prosjektert på Jevnaker, produsert av AFN Sports i Malaysia (!) og ankom Jevnaker Bordtennishall i går.

Seierspallen er utformet i aluminium og strekker seg 250cm i lengden; 50 centimeter bredde på hver pallplass.

Pallen er todelt slik at vi kan bruke den til å beære de tre beste i klubb- og kretsmesterskap. Da unnlater vi ganske enkelt å benytte 4. og 5. plassen.

Den helt unike seierspallen, som det ikke finnes maken til i hele verden, har kostet JBTK ca. 15 000 kroner. Pallen i seg selv kostet 6500 kroner; før kostnadene for norsk moms, fortolling og transport ble bokført.

Seierspallen får sin ilddåp under kretsmesterskapet i Oppland i desember. Delen med de tre øverste plassene. Først i Romjulscupen 2016 (følg med for invitasjon på jbtk.net!) blir pallen offisielt innviet med fem utøvere på hver sin pallplass!

PÅ PALLEN: JBTK innfører en ny betydning av å komme på pallen; ved at seierspallen omfatter fem plasser!

PÅ PALLEN: JBTK innfører en ny betydning av å komme på pallen; ved at seierspallen omfatter fem plasser! Modellene som besetter dem på dette bildet er Jonas Jensen (f.v.), Daniel F. Grefsrud, Thomas Moen, Fredrik Wilkens og Lars A. Torp.