Vil du støtte JBTK i eliteserien?

Jevnaker Bordtennisklubb har distriktets eneste eliteserielag. Det koster å spise kirsebær med de store, så vi spør om DU vil bidra med inntil 300 kroner i støtte. Alle bidragsytere er med i trekningen av tre gavekort á 1000 kroner!

STØTT STJERNENE: Tim, Terje og Olof konkurrerer for JBTK. Vil du bidra med en femmer pr. seier?

STØTT STJERNENE: Tim, Terje og Olof konkurrerer for JBTK. Vil du bidra med en femmer pr. seier?

Deltakelsen på ypperste serienivå i Norge kostet laget ca. 90 000 kroner i 2015/16-sesongen. Olof Götestam og Terje Herting stilte som trenere for JBTKs ungdomsgruppe mot at JBTK dekket ca. 20 000 kroner av kostnadene.

Olof bidro selv med resten gjennom sitt foretak.

Kommende sesong legges det opp til et lavere budsjett, samtidig som trenerhonorarene trolig bortfaller fordi JBTK er på jakt etter ny trener.

Vi starter derfor en kampanje for å støtte klubbens eliteserielag.

Forespørselen er enkel:

– Vil du bidra med en femmer pr. seier?

En femmer pr. seier betyr at du betaler fem kroner for hver enkeltseier (single og double) som JBTK oppnår gjennom sesongen.

I 2015/16-sesongen vant JBTK 58 single- og doublekamper. Med samme antall seirer i 2016/17-sesongen vil en femmer pr. seier koste deg 290 kroner.

femmer_1617_litenFor å eliminere all risiko, setter vi et tak på 300 kroner som maksimal støtte dersom du tegner deg som bidragsyter.

Olof og Terje kommer til å være på hugget for å inngå avtaler med bidragsytere. Alle som ønsker å bidra til å inngå avtaler med venner og bekjente får avtaleskjema fra Olof.

Bidra gjerne selv også!

Blant alle som bidrar med en femmer pr. seier trekker vi ut tre vinnere etter sesongslutt. Disse får hvert sitt gavekort pålydende 1000 kroner.

Faktura for støtte sendes ut etter siste seriekamp våren 2017.

Du kan bidra på følgende måter:

1) Fylle ut og signere avtale i papirform
2) Fylle ut nedenforstående skjema

    Ditt navn (obligatorisk)

    Din e-postadresse (obligatorisk)

    Jeg bidrar herved med fem kroner pr. enkeltkamp JBTK vinner i eliteserien 2016/17. Maksimalt 300 kroner, som jeg betaler våren 2017. E-postmeldingen jeg mottar fra lagleder Olof Götestam skal jeg besvare for å bekrefte min støtte