Hyggelig i Charlottenberg

Icon_stevneSeks utøvere og fem JBTK-supportere hadde det hyggelig i Kobra-cupen i Charlottenberg. Resultatene var også hyggelige.

VINNEREN: Martin Jensen var den eneste JBTK-spilleren som klarte å vinne en klasse. Han fikk to pokaler! (FOTO: Lene Jensen)

VINNEREN: Martin Jensen var den eneste JBTK-spilleren som klarte å vinne en klasse. Han fikk to pokaler! (FOTO: Lene Jensen)

Familien Jensen var på plass i Sverige allerede fredag kveld.

Bert Erixon, Watchara Chadkarn og Thomas Møller ankom lørdag morgen kl. 08:00 og Wilkens-kvartetten var på plass i Gunnarsbyhallen kl. 12:30.

Martin Jensen er den eneste av JBTK-deltakerne som kan skryte av å være klassevinner. Han vant Jenter/Gutter 8. Dessverre var det bare to deltakere i klassen, men takk til Kobra BTK som lot duoen få spille.

Grattis, Martin!

Kun to deltakere også i Jenter/Gutter 9, der Martin tapte finalen. Som kompensasjon for få deltakere i de yngste klassene fikk han lov til å delta i Gutter 11, men der ble motstanden veldig tøff.

Watchara «Ek» Chadkarn kom tilbake fra tre ukers ferie i Thailand for noen dager siden, men fikk lov til å etteranmelde seg. Han havnet i en knallhard pulje i veteranklassen der det ble to tap.

I Herrer E var han førsteseedet. Cruiset gjennom puljen og vant 3-0 mot klubbkompis Jonas Jensen i semifinalen. I finalen kladdet det for Ek. Han fikk aldri helt taket på Kjetil Johnsens (Dal) server og kutter.

Ek tapte med 2-3 i den jevne finalen og var veldig skuffet, men treningsgrunnlaget tatt i betraktning var det ikke såå ille…

FINALISTER: Watchara Ek Chadkarn var skuffet etter finaletapet mot Kjetil Johnsen (Dal).

FINALETAP: Watchara Ek Chadkarn (til høyre) var skuffet etter finaletapet mot Kjetil Johnsen (Dal) i Herrer E. (FOTO: Thomas Møller)

Thomas Møller slet som vanlig med det glatte underlaget i Gunnarsbyhallen, men vant alle tre puljekampene og kvartfinalen i veteranklassen på ren rutine.

Møller viste enkelte glimt i semifinalen mot Thomas Gundersen (Lynild), men tapte 2-3 og endte opp med en helt grei 3. plass.

AMBISIØS: Jonas Jensen viste klasse og var svært nær enda bedre resultater. (FOTO: Lene Jensen)

AMBISIØS: Jonas Jensen viste klasse og var svært nær enda bedre resultater. (FOTO: Lene Jensen)

LYDHØR: Jonas Jensen coahces av Thomas Møller og responderer på tipsene. (FOTO: Lene Jensen)

LYDHØR: Jonas Jensen coahces av Thomas Møller og responderer på tipsene. (FOTO: Lene Jensen)

Jonas Jensen startet dagen med 2. plass i sin pulje i Gutter 13. Han vant sine to første kamper og tok sett fra Amund H. Krumsvik (Volda/Ørsta) i den tredje.

I sluttspillets kvartfinale ble Tobias T. Johansson (Skodje) for god, men Jonas vant det andre settet og imponerte spillemessig. Fin 5. plass.

I Herrer E var Jonas enda nærmere puljeseier. Først vant han mot Eskil Ryssmo (Harestua). Så ble det seier mot klubbkompis Fredrik Wilkens.

Jonas lå under med 0-2 mot rutinerte Kjetil Johnsen (Dal) i den siste puljekampen. Utliknet til 2-2. Spilte fornuftig, bra teknisk og kontrollert. Med 7-5-ledelse i avgjørende gikk det mot seier, men iveren tok litt overhånd og Johnsen vant kampen.

Ny sjanse for Jonas i semifinalen mot klubbkompis Ek. Det ble tap i tre jevne sett. Jonas leverte flott spill i dag. Imponerende til tider. Videre framgang betinger seriøs treningsinnsats og kamper mot bedre spillere enn seg selv.

Leif Thorbjørn Jensen er JBTKs mest typiske hobbyspiller (i positiv forstand!). Som velvoksen nybegynner finner han gleden ved å trene og utfordringen i å forbedre seg.

Konkurranseinstinkt har han også utviklet. På trening pusher han de unge fremadstormende. Til og med skremmer dem iblant.

I dag kom han dessverre til kort i sine to puljekamper i Herrer E.

DAGENS MANN: Fredrik Wilkens sto for dagens prestasjon da han slo Eskil Ryssmo i Herrer E.

DAGENS MANN: Fredrik Wilkens sto for dagens prestasjon da han slo Eskil Ryssmo i Herrer E. (FOTO: Lene Jensen)

Fredrik Wilkens er en herlig fyr. Trofast og stabil treningsdeltaker. Gjennom flere år har han gradvis tilegnet seg erfaring. Først denne sesongen har det gitt utslag i form av klar nivåheving.

Nivåhevingen har virkelig vært stor denne sesongen. Fredrik er blitt voksen og tryggere på seg selv. I Gunnarsbyhallen leverte han solid innsats mot de to som avanserte fra puljespillet i Herrer E (Kjetil Johnsen og Jonas Jensen).

I kampen om 3. plassen i puljen slo Fredrik til. Han vant 3-2 mot Eskil Ryssmo (Harestua). Fra tribuneplasse opplevde vi Fredrik som iskald, men han innrømmet etterpå at han følte på nervene.

Det er et godt tegn, for det betyr at Fredrik er blitt såpass god at han ønsker å vinne. Fredrik leverte dagens beste JBTK-prestasjon da han vant mot Ryssmo. Herlig, Fredrik! Gratulerer!

Jevnaker BTK-utøverne hadde god støtte fra tilskuerplass i dag. Lene Jensen heiet, trøstet og motiverte alle. Og fotograferte over en lav sko!

Bert Erixon var også i hallen gjennom hele dagen for å bidra med inspirasjon og humør. JBTKs superveterans tilstedeværelse er uvurderlig for klubbens humør og miljø. Tusen takk for at du ble med i dag, Bert!

Wilkens-familien var godt representert i Sverige. Og fikk med selvsyn oppleve Fredriks store prestasjon på tampen av dagen! Han hadde med seg bror Christian, mamma May og bestemor Laila.

| Resultatlister Kobra-cupen |

JBTK-SUPPORTERE: May (fra venstre), Laila og Christian Wilkens, samt Bert Erixon (t.h.), heiet fra tribuneplass.

JBTK-SUPPORTERE: May (fra venstre), Laila og Christian Wilkens, samt Bert Erixon (t.h.), heiet fra tribuneplass. (FOTO: Lene Jensen)

 

PÅ PALLEN: Thomas Møller oppnådde resultater som forventet. 3. plassen i Herrer veteran var som forventet.

PÅ PALLEN: Thomas Møller oppnådde resultater som forventet. 3. plassen i Herrer veteran var solid. (FOTO: Lene Jensen)

IVRIG: Leif Jensen viste vilje og vant det første settet i sin første kamp, men kom til kort mot bedre spillere.

IVRIG: Leif Jensen viste vilje og vant det første settet i sin første kamp, men kom til kort mot bedre spillere. (Foto: Lene Jensen)