Olof vant seks kamper

Icon_stevneOlof Götestam sto for de beste JBTK-prestasjonene i lørdagens utgave av norgescupstevnet i Bergen. Han nådde sluttspillet i Herrer elite og Herrer C.

Olof_2016

PÅ PALLEN: Olof ble nr. 3 i Herrer C og nådde sluttspillet i eliteklassen. Han vant seks av sine åtte kamper i Haukelandshallen i dag.

Olof ankom Bergen med nattoget og startet eliteklassen med flott puljetrekning. JBTK-veteranen vant greit mot trioen av unggutter.

Jan R. Andersson (Stord), Hågen V. Grini (Fokus) og Eirik Wiik (Bodø) møtte overmakten i rutinerte Olof.

Også i sluttspillet var Olof heldig med trekningen, men ikke like heldig med egen utførelse. Unge Fredrich Kallevig (B-72) vant med 3-2 i sett i 16-delsfinalen. Olof tapte 10-12 i avgjørende sett.

I Herrer C var Olof førsteseedet. Han innfridde med seier i sine to puljekamper mot Ørjan Sakrisvoll (Vikåsen) og Nicolai M-Skaara (Heros).

I sluttspillet startet Olof med walk over til kvartfinalen, der han beseiret Steffen Salomonsen (Stord). Den lange dagen hadde tæret på veteranen, som i semifinalen tapte mot Thomas Sætre (Hardanger).

Absolutt ikke verst av Olof med 3. plass i Herrer C og 17. plass i Herrer elite. A- og B-klassen venter på søndag.

Petros Siapkaras vant sin pulje i Herrer elite ganske så greit. Dag Hinrichsen (Stord), Nicolai Zabka (Skodje) og Erik Eng (Fokus) var alle sjanseløse mot JBTKs eliteseriespiller.

I sluttspillets 16-delsfinale imponerte Petros med seier mot Victor Horgen (B-72). Så kom nedturen, i form av åttedelsfinaletap mot evigunge Roar Blikken (Eiker).

Synd at Petros ikke klarte å holde nivået oppe, for han hadde mulighet til å nå virkelig langt i denne klassen. Nye sjanser i Herrer A og Herrer eldre junior i morgen!

Lars Torp var svært heldig som kom til Bergen fredag kveld. Hans flyavgang med Norwegian var den eneste som ikke ble kansellert.

I dag snudde lykken. To matchballer mot Benjamin O. Hatlebakk (Laksevåg) ble skuslet bort og kampen endte med 2-3-tap. Lars slo tilbake med imponerende seier mot Jan Sandberg (Eiker) i sin andre puljekamp.

Så kom sjokkbeskjeden: Bare puljevinneren fikk plass i sluttspillet. Hvilken nedtur! Også i søndagens A- og B-klasser må man vinne sin innledende pulje for å nå sluttspillet.

| Resultater norgescupstevnet i Bergen |