Petros på pallen

Icon_stevnePetros Siapkaras sikret seg plass i norgescupfinalen med sin 3. plass i Herrer eldre junior i norgescupstevnet på Lørenskog lørdag.

Petros_NC_241015JBTKs eliteseriespiller fra Hellas, som er norsk statsborger og bosatt i Norge siden sommeren, imponerte i Lørenskoghallen.

I kraft av sin utgangsposisjon som femteseedet blant de 51 deltakerne var Petros direktekvalifisert til sluttspillet.

Han hadde ingen problemer med å vinne 3-0 mot Ørjan Sakrisvoll (Vikåsen) i 16-delsfinalen. I åttedelsfinalen vant Petros like enkelt med 3-0 mot unggutten Andreas Sporsheim (Molde).

Mer herdet motstand ventet i kvartfinalen; i form av Dal ILs kinesiske spiller Kai Qi. Petros viste sitt enorme potensial ved å vinne de to første settene, men den tilsynelatende 3-0-seieren fant ikke sted. Petros’ 10-8-ledelse i det tredje settet ble skuslet bort. Motstanderen utliknet til 2-2. Petros slo tilbake og vant det femte og avgjørende settet med 12-10!

I semifnalen mot Fredrik Meringdal (Volda/Ørsta) smalt det i negativ retning for Petros. Han vant det første settet, men skadet seg og maktet dessverre ikke prestere godt nok til på vinne kampen. Meringdal fikk en ganske enkel vei til finalen, som han tapte mot Fjell-spilleren Shangyu He.

Olof Götestam deltok i Herrer B, men røk ut i den første runden mot Alicja Lesniak (Molde). Vi krysser fingrene for at Olof presterer bedre i søndagens klasser!

Foruten Olof stiller JBTK med Petros og Terje Herting i Herrer elite. Herting og Götestam deltar også i Herrer A.

| Resultater norgescup Lørenskog |