Dobbel finalist i Bergen

Icon_stevneLars Torp leverte stor innsats i Laksevågkruset i Bergen i dag. Han spilte seg parallelt til finalene i Herrer C og Herrer D. Begge klassene startet og sluttet samtidig!

Dessverre endte begge finalene med tap for JBTK-krigeren, men tapene er underordnet de ti kampene Lars vant.

Torper’n ble overrasket da arrangøren ga beskjed om at Herrer C og Herrer D skulle starte samtidig og spilles parallelt, men han tok utfordringen på strak arm og fokuserte på én og én kamp.

Etter mye svette og slit var han klar for to finaler!

– Jeg tror jeg hadde vunnet Herrer D om den finalen ble spilt først. Jeg var sliten. Fikk krampe i beina underveis. Ga alt i Herrer C-finalen og hadde ikke mer å gi i Herrer D-finalen, forteller Lars.

Lars tapte 11-13, 11-13 og 9-11 i finalen.

Han er uansett storfornøyd med resultatene og plasseringene. 600 kroner i premiepenger er vel fortjent. Flust med rankingpoeng kan han også se fram til.

Lars Torps resultater i Laksevågkruset i Olsvikhallen lørdag:

Herrer C
PULJE: 3-2 mot Seth Egenberg, Heros
PULJE: 3-1 mot Thomas Eikhaug, Fjell
PULJE: 3-0 mot Martin A. Nummedal, Bergen
KVART: 3-0 mot Patrik E. Maurstad, Fjell
SEMI: 3-1 mot Dag Hinrichsen, Skjoldar
FINALE: 2-3 mot Kjetil Korneliussen, Heros
– I finalen snudde jeg 0-1 til 2-1 før Korneliussen slo tilbake og ledet med 10-4 i det femte settet. Da vant jeg fem poeng på rad, men tapte 9-11. Også semien mot Hinrichsen var en seig kamp, beretter Lars.

Herrer D
PULJE: 3-0 mot Fredrik Pettersen, Heros
PULJE: 3-0 mot Patrik E. Maurstad, Fjell
PULJE: 3-0 mot Bjørnar K. Lilleheil, Bergen
KVART: 3-0 mot Don Alexander, Heros
SEMI: 3-1 mot Simon Simmenes, Heros
FINALE: 0-3 mot Seth Egenberg, Heros
– Etter seieren mot Simmenes i semien var jeg helt utslitt. Finalemotstander Egenberg slo jeg med 15-13 i avgjørende i C-puljen, men i Herrer D-finalen hadde jeg så å si tapt på forhånd, lyder det fra Torp i Bergen.

| Resultatlistene |

PS! Søndag skal han delta i de samme klassene, dog med færre deltakere, i Laksevåg BTKs treningshall på Sotra. Dag Hinrichsen fra Skjoldar har tilbudt seg å hente Lars og hans søster, som dermed skysses til arenaen.

VANT 10 AV 12 KAMPER: Lars Torp fikk belønning for sin enorme innsats i Bergen i dag!

VANT 10 AV 12 KAMPER: Lars Torp fikk belønning for sin enorme innsats i Bergen i dag: To 2. plasser, 600 kroner og flust med rankingpoeng!