Svensk stjerne til Jevnaker Bordtennishall

Icon_treningJBTKs svenske leiesoldat Anders Eriksson kommer på fredagens trening i Jevnaker Bordtennishall. 19-åringen er svensk juniormester og et talent utenom det vanlige.

Anders Eriksson spiller for Söderhamns B-lag i Superettan i Sverige. Han har startet bra, med seier i tre av sine fire singlekamper. Han vant 3-0 (14-12, 11-4, 11-4) mot den norske landslagsspilleren Eskil Lindholm.

Eriksson er rangert som nummer 38 blant alle spillerne i Sverige – de utenlandske inkludert. Den norske landslagséneren Espen Rønneberg er til sammenlikning nummer 65 på den svenska rankinglisten.

JBTK-stjernen er kjent for sin litt utradisjonelle spillestil og eksepsjonelle talent. Han brakk fingeren i januar, men har kommet sterkt tilbake.

Anders Eriksson var én seier fra å kvalifisere seg til SOC i Stockholm i november.

Lørdag debuterer han for Jevnaker BTK i den norske eliteserien. Fredag kveld lader han opp i Jevnaker Bordtennishall. Møt opp og hilse på Anders. Kanskje du også får anledning til å spille mot ham!

PS! Dersom du vil se ham i aksjon i JBTK-drakt er veien kort til Hokksund, der JBTK spiller fire seriekamper til helgen; to lørdag og to søndag.

2900 POENG: Anders Eriksson er JBTKs suverent beste spiller.

2900 POENG: Anders Eriksson er JBTKs suverent beste spiller. Han er gitt 2900 poeng i startsum på NBTFs OnlineRanking.