Lars til kvartfinalen

Icon_stevneLars Torp nådde kvartfinalen i Herrer D i Trondheim Open i dag. Han vant sin innledende pulje og åttedelsfinalen før nederlaget kom – med knappest mulig margin!

5. PLASS: Lars la 26 spillere bak seg i Herrer D i Trondheim Open.

5. PLASS: Lars la 26 spillere bak seg i Herrer D i Trondheim Open.

Torper’n var seedet som nummer 7 i D-klassen, som samlet 34 spillere. Han stilte med andre ord som en outsider til klasseseieren.

Lars tok seg greit av Petter B. Johansen (Vikåsen) og Glenn M. Johansen (Stjørdal) i puljekampene.

I åttedelsfinalen vant han 3-0 mot Ole J. Grande (Herøy).

Kvartfinalen ble uhyre spennende. Lars gikk opp til 2-0-ledelse i sett før Vegard F. Henriksen (NTNUI) slo tilbake og utliknet. I det femte og avgjørende settet ledet Lars 8-5, for så å havne under med 8-10. Timeout og to kjempeblokker ga 10-10, men andreseedede Henriksen trakk det lengste strået til slutt.

Lars satte seg i bilen for å ta fatt på den lang hjemturen etter klassens slutt. Han ble premiert for femteplassen og var tålelig fornøyd med dagens innsats.

Olof Götestam deltok i Herrer elite. Han tapte mot Marek Veis (Volda/Ørsta) og Petter Fleischer (Molde) i sine to første puljekamper. Da var sluttspillsjansene borte. Innsatsen mot Lennie Johansson (Varding) i den siste kampen ble deretter.

Olof spilte også i lagklasse A med en ung svensk makker. De tapte mot Reinis Burgis/Lennie Johansson (Varding) og Jonas Flåøien/Anders Brennhagen (B-72) i puljen.

Olof tapte mot Burgis, men slo både Johansson og Brennhagen.

Søndag vant Olof én kamp og tapte den andre i Herrer-åpen puljespillet. I og med at kun puljevinneren gikk til sluttspillet, betød det tidlig hjemreise.

| Arrangørklubben Vikåsen BTKs hjemmeside |