Finalesjanser i høstcupen

Icon_stevneLars Torp og Pedro Lopez representerer JBTK i B-72s høstcup denne helgen. Begge er finaleseedet i single. Pedro spiller lørdag og Lars spiller søndag.

Selv om kun to spillere fra Jevnaker er med, er det gode muligheter for at JBTK setter farge på turneringen på Lørenskog.

Lørdag stiller Pedro Lopez som førsteseedet i Herrer Elite. Utfordrerne er mange og konkurransen tøff. Vi ønsker Pedro lykke til og sier best of luck, Pedro!

Samme dag er han med i Herrer double, sammen med sin spanske landsmann Garcia A. Moises. Paret er førsteseedet.

– Jeg gleder meg til å møte mange nye motstandere og hvis jeg klarer å spille godt så vil jeg vinne mange kamper, sier Pedro.

Doublemakkeren hans er rangert som nummer tre i U23-klassen i Spania. Pedro tapte mot Moises i det spanske mesterskapet, men vant de to foregående møtene.

Søndag deltar Lars Torp i Herrer B og Herrer D. Han er useedet i B-klassen og andreseedet i D-klassen.

Lars har trent godt og hardt gjennom hele sommeren og kan slå mange høyere rankede spillere. Med en hyggelig trekning utelukker vi ikke sluttspillplass i B-klassen.

I Herrer D er han godt kjent med motstanderne. Vi krysser fingrene for at Torper’n tar én kamp av gangen og får belønning for innsatsen!

TorPedro_190915
KRUTTSTERK DUO: Lars og Lopez deltar i høstcupen. (FOTO: Thomas Møller/Arne Tvervaag).