Tre hadelandslagsspillere videre

Icon_stevneJBTKs Thomas Møller samt Harestua-brødrene Joe og Stig Amundsen sikret seg plass i A-sluttspillet i Herrer 40 single i veteran-EM i Finland tirsdag formiddag.

MØLLER & CO.: Thomas Møller og puljemotstanderne Florent Bignot og Thomas Krieger.

2. PLASS.: Thomas Møller og puljemotstanderne Florent Bignot og Thomas Krieger.

Thomas ble trukket i pulje med en tysker, franskmann og russer. Sistnevnte møtte ikke opp. JBTK-formannen tok litt for lett på sin tyske motstander, men vant til slutt ganske enkelt 3-1 mot Thomas Krieger (GER).

I neste kamp ble det jevnere, men Thomas tok det altfor rolig i det avgjørende settet mot Florent Bignot (FRA) og fikk som fortjent i 2-3-tapet.

2. plassen var aldri i fare. Den gir billett til torsdagens sluttspill, der litt i underkant av 100 spillere kjemper videre om EM-tittelen.

Joe og Stig Amundsen er blant dem. Joe imponerte med 1. plass i sin pulje. Han vant begge sine kamper. Stig vant to av sine tre kamper og avanserte som puljetoer.

Thomas Gulbrandsen fra Harestua led tre nederlag i sin pulje. Han var svært nær i den siste kampen. For ham er det B-sluttspillet som gjelder i Herrer 40 single.

Femtemann på Hadelandslaget, Bendik Alme, spilte sine puljekamper mandag. Han spiller også B-sluttspill torsdag; i 50-årsklassen.

De fire hadelendingene i 40-årsklassen samt Morten Bendiksen fra Laksevåg BTK var de eneste norske deltakerne i 40-årsklassen. Bendiksen slet seg videre som puljetoer, selv om han bare vant én av sine tre kamper.

Tirsdag ble puljespillet i double avviklet. Amundsen-brødrene Joe og Stig slo til med flott 2. plass i sin pulje og er klare for A-sluttspillet!

Bendik Alme/Thomas Møller tapte mot følgende par: Mats Källberg/Per-Anders Källberg (SWE), Kamil Krcek/Fabrizio Montaperto (CZE/ITA) og Thomas Krieger/Thomas Steinig (GER).

Thomas Gulbrandsen/Kjell Fellenius (SWE) og Morten Bendiksen/Viktor Dorofejev (RUS) slår følge med Alme/Møller til B-sluttspillet i Herrer 40 double.

Resultatservice veteran-EM

1. PLASS: Joe Amundsen slo til med to seirer og vant sin pulje.

1. PLASS: Joe Amundsen slo til med to seirer og vant sin pulje.

2. PLASS: Stig Amundsen vant sin siste puljekamp og sikret A-sluttspillplass.

2. PLASS: Stig Amundsen vant sin siste puljekamp og sikret A-sluttspillplass.

4. PLASS: Thomas Gulbrandsen i aksjon i sin siste puljekamp.

4. PLASS: Thomas Gulbrandsen i aksjon i sin siste puljekamp.