Leiligheter over bordtennishallen!

Icon_hallenJevnaker BTK skal bygge leiligheter oppå bordtennishallen. Fire leiligheter legges nå ut for salg til kr 2 100 000,- pr. stk.

Leilighet_tegning_JBTK

Dette var en aprilspøk i 2015 – og en potensiell realitet i framtiden.

Det er ingeniør Jan Erik Gauksrud AS som har tegnet og prosjektert etasjen med leilighetsbygg. Hver boenhet får egen inngang og P-rom utgjør 67 kvadratmeter. Leilighetene har hver sin bod på 3,4 kvadratmeter.

Leilighetene bygges av tømrerfirmaet Tom Borgersen AS. Utførelsen blir i mur og treverk; med tilsvarende stil som dagens hovedbygg.

Framdriftsplanen har byggestart 1. juni og ferdigstillelse innen utgangen av september.

JBTK forestår salgene selv. Interesserte kan melde seg til JBTKs klubbformann Thomas Møller via e-postadressen thomas.moller@jbtk.net.

– Jevnaker sentrum er et attraktivt bosted. Jevnaker er en kommune i vekst, med jevnt tilsig av innflyttere. Leilighetene i Lidvangvegen 11b byr på sentrumstilhørighet samtidig som de ligger i et område skjermet for biltrafikk. Takket være en meget gunstig avtale med utbygger kan vi tilby hver leilighet til kun 2,1 millioner kroner, sier Møller.

Han opplyser at klubben får en fortjeneste på 300 000 kroner pr. leilighet, etter at alle avgifter er betalt. Totaloverskuddet på 1,2 millioner settes i et fond, som skal finansiere trener/daglig leder.

SKISSE: Slik vil leilighetsetasjen se ut.

SKISSE: Slik vil leilighetsetasjen se ut. Mer detaljerte plantegninger i 3D-format sendes til interessenter på forespørsel via e-post.

– Fondet er sikret gjennom en klausul i kjøpekontraktene som tilbys. Dette gjennom en unik avtale med forsikring-, strøm- og bredbåndsleverandører som leilighetskjøperne er forpliktet å tegne 10-årsavtale med. JBTK markedsfører leverandørene aktivt og får 50 prosent av omsetningen. Det utgjør anslagsvis 100 000 kroner hvert år, forteller Møller.

Han poengterer at avtalene innebærer markedets garantert laveste pris på forsikring, strøm, TV og bredbånd for leilighetskjøperne.

Hallen_2015

Prisdetaljer:

Pris
2 100 000,-
Kommunale avgifter pr. år
6 500,-
Felleskostnader år 1-10 pr. mnd.
4 163,-
Felleskostnader inkluderer
Forsikringer, TV grunnpakke, strøm, bredbånd 30Mb via fiber.
Omkostninger
2,5% dokumentavgift av kjøpesum. Legges prisantydning til grunn vil denne være kr. 52.500,-.
I tillegg kommer kr 172,- + 525,- i gebyrer til Statens Kartverk for tinglysning pr. pantedokument og kr 525,- for tinglysning av skjøte.
Primærrom
67m²
Bruttoareal
70m²
Bruksareal
68m²
Tomt
Fellesareal på bakkenivå
Byggeår
2015
Energimerking
D og oppvarmingskarakter RØD
Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål og idrettshall (1. etasje). JBTK har reguleringsplanen for området forøvrig tilgjengelig . Interessenter og kjøpere blir tilsendt disse på forespørsel og oppfordres på generell basis å gjennomgå dokumentene.
Arealbeskrivelse
2. etg. 68m²
Fasiliteter
1 biloppstillingsplass utendørs pr. enhet
Innhold
2. etg.: Gang, bod, to soverom, bad, balkong og stue/kjøkken.
Standard
Lidvangvegen 11b ligger i et bolig- og næringsområde på Nesbakken i Jevnaker sentrum. Kort vei til skole, stadion og primærhandel.
Gangen er såpass romslig at man fint kan sette opp en lettvegg for et tredje rom enten til et gjesterom eller til et praktisk kontor. Bod. Fra gangen har man tilgang til to gode soverom. Soverommene ligger adskilt fra stuen dersom man trenger litt ekstra ro på en sen helgekveld.
Badet får fliser på gulv og vegg. Varmekabler i gulv og dusjhjørne. Et delikat og pent rom som også får opplegg for vaskemaskin.
Det blir lekker, lys eikeparkett på gulvet i alle tørrom og stilig veggbelysning i gang som medfølger handelen.
Lystette lameller i gang, soverom, stue og kjøkken medfølger også.
Stuen har åpen løsning til kjøkken. Kjøkkenet, levert av Norema er i lys og innbydende utførelse og passer utmerket til stuen som har store vindusflater som gir masse deilig dagslys inn i rommet.
Det er god plass til både spisestue for en hel familie og salong foran gasspeisen i stuen. Fra rommet har man også utgang til balkongen.
Fyring/oppvarming
Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming.
Beliggenhet
Området er barnevennlig og i nærområdet finnes meget flotte tur- og rekreasjonsområder. Skoler, barnehager, matbutikk og idrettsanlegg er også i nærheten. Der også gode bussforbindelser til området.
Velkommen til Lidvangvegen!
Parkering
Åpen plass uten tak.
Overtakelse
Etter avtale med JBTK fra 1. september.
Byggemåte
Oppføres med mur og tre.