Sølvkamper i Jevnaker Bordtennishall

Icon_treningJBTKs andrelag (i 3. divisjon) avslutter sesongen med tre kamper på hjemmebane fredag og lørdag. Blir det sølv eller bronse?

EVER PRESENT: Lars Torp har spilt alle kampene og imponert stort; seier i 12 av 14 singlekamper og triumf i 6 av 8 doublekamper. Avslutter han og lagkameratene med stil på hjemmebane?

EVER PRESENT: Lars Torp har spilt alle kampene og imponert stort; seier i 12 av 14 singlekamper og triumf i 6 av 8 doublekamper. Avslutter han og lagkameratene med stil på hjemmebane?

Etter det overraskende opprykket fra 3. plass i 4. divisjon forrige sesong hadde vi ikke regnet med å kjempe om medaljer i inneværende sesongs 3. divisjon.

Resultatene har vært over all forventning. Bronsemedaljen er allerede sikret før helgens tre siste kamper. Det kan sågar bli sølvmedalje og en enda større pokal i premieskapet!

Fredag kveld kommer Hamkam på besøk til Jevnaker Bordtennishall. Sist lagene møttes vant JBTK 6-4 med Fredrik Wilkens som fjerdemann da andre foran i køen ikke stilte opp.

Som klubb har vi møtt mange krevende utfordringer gjennom sesongen. Det har vært vanskelig å få spillere til å delta på serielagene. Dette til tross for kjempestor aktivitet. JBTK har allerede meldt forfall til helgens to 4. divisjonskamper. Forhåpentligvis klarer lagleder Lars Torp å stille med fire spillere til hver av helgens kamper på hjemmebane!

Oppgjøret mot Hamkam starter kl. 19:00. Hallen er åpen fra kl. 18:00. Møt opp og heie fram laget!

Lørdag får vi storfint besøk fra nesten opprykksklare Dal og sølvutfordrer Nordre Eidsvoll.

JBTK tapte med 3-7 mot suverene Dal i det motsatte oppgjøret, men imponerte med 8-2-seier mot NEIL.

Lørdagens starttidspunkter:
JBTK – Dal kl. 11:00 | JBTK – NEIL kl. 14:00

Før helgens kamper ligger JBTK ett poeng bak andreplasserte NEIL, med én kamp mindre spilt. Dal leder med 19 poeng, foran NEIL med 15 og JBTK med 14.

Dal sikrer avdelingsseieren og sitt andre strake opprykk med poeng i fredagens lokaloppgjør mot NEIL.

| Tabell og kampfakta 3. div. avd. C |

Vel møtt til Jevnaker Bordtennishall denne helgen!