Hvem vinner på lørdag?

Icon_stevneHvem som går til topps i D-rankingstevnet i Jevnaker Bordtennishall er bare ett av mange spenningsmomenter. Samtlige 25 deltakere ønskes lykke til!

FULLT KJØR: 100 kamper skal spilles i Jevnaker Bordtennishall lørdag!

FULLT KJØR: 100 kamper skal spilles i Jevnaker Bordtennishall lørdag! Åtte kamper på hver spiller.

JBTK stiller med 15 av de 25 deltakerne, noe som er unormalt mange når vi tar i betraktning at kun ti plasser var forbeholdt arrangørklubben fram til den opprinnelige påmeldingsfristen.

Vi gleder oss veldig over de ti utøverne fra gjestende klubber. Her finner vi flere vinnerkandidater.

Det handler ikke bare om å gå til topps. Med det unike poengsystemet vi har i norsk bordtennis kan alle måle sine resultater mot oppnådde rankingpoeng. Eller tapte poeng. Plusspoeng betyr at man har levert gode resultater.

JBTK-KIOSKEN: Påsmurte rundstykker er alltid populært. Pølser likeså!

JBTK-KIOSKEN: Påsmurte rundstykker er alltid populært. Pølser likeså! Husk kontanter!

PRAKTISK INFO: Jevnaker Bordtennishall åpner kl. 08:00 og de første kampene starter kl. 09:00. Sørg for at du er på plass senest kl. 08:30! Kommer du senere eller unnlater å melde evt. forsinkelse pr. SMS til nr. 900 33 447, så risikerer du å bli strøket…

MAT OG DRIKKE: JBTK-kiosken byr som alltid på mat og drikke til meget hyggelige priser. Glem matpakke. Husk kontanter:-)

PREMIERING: De fem beste får plasseringspremie. Samtlige får deltakerpremier (!). To får Fair Play-premie. Og noen tilfeldig uttrukne får gavekort fra Cafe Bare Kom Inn. Alle får åtte kamper til å hevde seg på!

Lars Torp

Lars Torp

VINNERKANDIDATER: Mange! Blant gjestene er trioen John Nymoen (Kjelsås), Ole M. Jansen (Kjelsås) og Andreas Kirkesæther (Eiker) potensielle gullvinnere. Modum-spillerne viser stadig framgang, men er neppe gode nok til å vinne allerede denne gangen.

Erik Støa

Erik Støa

Lars Torp er ett av JBTKs beste kort. Lars er et forbilde med sin intense vinnervilje. Han er tro mot sin spillestil og gir aldri opp. Su Juei Ching stiller med flest rankingpoeng av alle. Han kan fort gå helt til topps. Erik Støa og Bendik Alme stiller med stor rutine. Dersom veteranene krydrer spillegleden med litt kynisme, så kan de begge nå langt.

Thomas Moen

Thomas Moen

Thomas Moen, Kristian Rødningsand og Bjørn Erik Wibe har potensial til å slå enhver i denne turneringen. Trioens utfordring ligger i å prestere i alle kampene, uten feilskjær.

ALLE har som nevnt sjansen til å sikre seg rankingpoeng, uansett hvilken plassering man ender med!

Jonas Jensen

Jonas Jensen

Det er masse talent og iver blant de til nå ikke nevnte JBTK-deltakerne. Fredrik Wilkens, Eivind Nygård, Daniel F. Grefsrud, Jonas Jensen, Edward Arnesen, Daniel Andersen, Kjetil Olsen og Håvard Nygård har alle oppnådd plasseringer inneværende sesong.

Geir Håkon Bjørklund holder et nivå som tilsier at han kan plassere mange bak seg på resultatlisten.

Vi gleder oss til lørdagens massemønstring:-)