Oppdatert vaskevaktliste

Icon_hallenAlle JBTK-medlemmene må regne med å ta sin tørn for å holde hallen ren. Vaktlisten for første halvår i 2015 er kunngjort!

VaskeillustrasjonEn for alle – alle for en. Det er er motto som passer for driften av Jevnaker BTK og vedlikeholdet av Jevnaker Bordtennishall. Vaskevaktlisten til høyre viser hvem som har ansvaret for å vaske kjøkkenet, badet, galleriet, hallflaten og bordtennisbordene i ukene som kommer.

Sørg for å merke deg når DU har vakt. Vaktlisten er basert på medlemsnavn. Det vil i flere tilfeller være foreldrene som kommer til å utføre plikten. En gjennomsnittlig vaskevakt tar 2-3 timer.

Styremedlem Margaret Bjørge er ansvarlig for å følge opp de som utfører hallvasken, men hvert enkelt medlem må også ta ansvar.

Har du spørsmål, så er det bare å ringe Margaret. Hennes mobilnummer er 413 06 781. Hun kan fortelle deg hvordan det skal vaskes. Send henne en SMS når du har gjennomført hallvasken!

PS! Alle er oppført med en toukersperiode. Du kan i utgangspunktet velge når du vil vaske i løpet av perioden. I forbindelse med stevnearrangementer må du dog regne med å bli spurt om å vaske til noe mer spesifisert dag/tidspunkt.