Triumfer i 3. og 4. divisjon

Icon_serieEtter mye om og men klarte vi å stable på beina lag til både 3. og 4. divisjon i dag. Og JBTK-spillerne leverte!

MATCHVINNER: Lars Torp fikk æren av å avgjøre oppgjøret på Hamar.

MATCHVINNER: Lars Torp fikk æren av å avgjøre oppgjøret på Hamar. (FOTO: GEIRR LYSTRUP)

I Telenor-bygningen på Hamar utkjempet JBTKs andrelag en tøff kamp mot Hamkam. Selv om Fredrik Wilkens ikke vant noen av sine kamper, er han dagens største helt. Uten hans positive innstilling hadde JBTK ikke maktet å stille med fire spillere.

Kampen i 3. div. avd. C endte med 6-4 til JBTK. Hans Gaarder, Benjamin Overaa og Lars Torp vant alle sine singlekamper. Lars lå under med 1-2 i begge sine, men vendte og vant. Mot Geirr Lystrup vendte han 1-2 og 5-9 til 3-2-seier og ble matchvinner i den aller siste kampen!

JBTKs andrelag forsvarte dermed 2. plassen på tabellen. Allerede søndag 4. januar er det ny serierunde, med to kamper i Oslo. Motstanderne er Lynild 3 og Fornebu 3.

Til dagens to kamper i 4. div. avd. C på Fornebu hadde Bert Erixon med seg følgende trio: Thomas Moen, Rune Larsson og Erik Støa.

Mot B-72 4 ble det som ventet tøft. JBTK tapte med 1-9. Erik Støa signerte den ene enkeltseieren.

JBTKs tredjelag slo tilbake mot Kobra 2 og vant med imponerende 8-2. Rune vant sine tre singlekamper, Thomas og Erik vant to, mens Erik og Thomas vant doublekampen sammen.

Søndag skal JBTK 3 spille mot Fokus 6 og Hvam. Da erstatter Bjørn Erik Wibe Rune Larsson.

VINNERLAGET: Lars, Benjamin, Hans og Fredrik sikret to nye JBTK-poeng i 3. divisjon.

VINNERLAGET: Lars, Benjamin, Hans og Fredrik sikret to nye JBTK-poeng i 3. divisjon. (FOTO: GEIRR LYSTRUP)