Juleavslutning for ungdomsgruppen

Icon_treningOnsdag 17. desember finner årets siste ungdomsgruppetrening sted. Da byr vi på gratis pølser og brus i pausen. Og kretsmesteren som trener!

Høstens ungdomsgruppe har vært svært aktiv, med mange nye spillere av begge kjønn. Nyrekrutteringen er sesongens store høydepunkt til nå.

I og med at julaften og nyttårsaften faller på onsdager, blir onsdag 17. desember årets siste trening for ungdomsgruppen. Kenneth Hansen Ødegård leder treningen med Pål Korsgård som assistent og personlig spilleroppfølger.

Pål Korsgård vant sist helg den aller gjeveste klassen i kretsmesterskapet: Herrer åpen. Han kan dermed titulere seg som fylkets beste bordtennisspiller. Alle JBTK-ungdommene får med andre ord den beste veiledningen på kommende onsdagstrening!

Juleavslutning_2014