Opp og ned i Stavanger

Icon_stevneOlof Götestam og Lars Torp leverte varierende resultater i lørdagens norgescupstevne i Stavanger.

Begge startet bra i Stavanger Idrettshall. Olof vant sin innledende pulje i Herrer elite. Følgende spillere ble beseiret: Arnt R. Kristoffersen (Notodden), Fredrich Kallevig (B-72) og Edvard S. Brantzæg (Fokus). Sistnevnte bød på best motstand, men Olof vant til slutt med 11-3 i det femte og avgjørende settet.

KREFTENE TOK SLUTT: Olof startet dagen bra, men ble offer for trøttheten.

KREFTENE TOK SLUTT: Olof startet dagen bra, men ble offer for trøttheten.

I sluttspillet ventet danske Anders Pedersen (Kvik/Næstved). Olof vant de to første settene, tapte de to neste og røk med 12-14 i det avgjørende.

Julebord fredag kveld med påfølgende nattog til Stavanger hadde tappet veteranen for krefter.

Det forklarer hans svake resultater i Herrer B, der det ble med tre puljekamper. Olof slo Benjamin Hatlebakk (Laksevåg), men tapte mot Zsolt Berecki (Stavanger) og Sarah Horgen (B-72). På en god dag kunne Olof ha vunnet denne klassen.

Lars fløy til Stavanger fredag kveld og startet lørdagen med Herrer double C. Hans makker var Kjetil Korneliussen (Heros). Duoen slo Ole J. Grande/Erling Leffmann (Herøy/Randaberg), men tapte mot parene Morten Aanonsen/Andrej Ziba (Stavanger) og Ole J. Pedersen/Fredrik R. Thorstensen (Notodden). Sisitenvnte oppgjør var helt jevnt – og notoddenparet vant til slutt hele klassen!

I Herrer D avanserte Torper’n som puljetoer. Han tapte knepent mot Fredrik B. Langen (B-72) og vant greit mot Jarl Lygre (Stavanger) og Martin Løland (Laksevåg). I sluttspillet startet Lars med 3-0-seier mot Bård Bergerud (Bergen). Så gikk han på en liten smell mot Eirik Haug (Kobra). Sistnevnte vant faktisk klassen. Det kunne Lars også ha gjort på en bedre dag.

GANSKE BRA: Lars leverte bra innsats og brukbare resultater.

GANSKE BRA: Lars leverte bra innsats og brukbare resultater.

Søndag er det nye sjanser. Olof deltar i Herrer åpen. Lars i Herrer C.

Resultater