Seier og tap i 4. divisjon

Icon_serieJBTKs tredjelag vant 10-0 mot Bærums Verk 2 og tapte 2-8 mot Fornebu 8 i 4. divisjon avdeling C søndag. Kampene ble spilt i B72-hallen på Lørenskog.

Erik Støa.

Lagleder Bert Erixon hadde med seg fire spillere til dagens kamper på Romerike. Trioen Erik Støa, Rune Larsson og Bjørn Erik Wibe gjorde ingen feil da Bærums Verk 2 ble beseiret med 10-0 i den første kampen – uten å avgi sett.

Rune Larsson.

Thomas Moen kom inn for Wibe i møtet med Fornebu 8. Her seiret sistnevnte med 8-2. Moen vant en av sine tre singlekamper, mens Rune Larsson sørget for JBTKs andre enkeltseier i lagkampen som inneholdt svært mange jevne kamper.

JBTK 3 har sanket fire poeng på sine tre første kamper. Neste serierunde spilles lørdag 13. og søndag 14. desember. Da har JBTK til sammen fire kamper.

Detaljer