Lars nådde sluttspillet

Icon_stevneLars Torp og Thomas Moen representerte JBTK i Herrer D i Fornebu Open i dag. Lars imponerte, men røk 2-3 etter å ha ledet 2-0 i åttedelsfinalen.

Lars Torp.

24 spillere deltok i lørdagens D-klasse og nivået var høyt. Thomas Moen hadde en sjeldent dårlig dag og tapte alle sine tre puljekamper. John Nymoen (Kjelsås), Andreas Tvervaag (Fornebu) og Hans P. Jacobsen (Fornebu) ble for sterke for Thomas.

Lars Torp vant med 3-0 mot Lin Gang (Fornebu) og Kristoffer Boberg (Borgen). I puljefinalen mot Tobias M. Søndberg (Fornebu) tapte han med 2-3 i sett. I åttedelsfinalen hadde Lars tilsynelatende god kontroll på Ole M. Jansen (Kjelsås), men 2-0-ledelsen ble til 2-3-tap. Kampen var meget jevn.

Overraskelsesmannen Jansen fortsatte framgangen og vant hele klassen!

Resultater